M vd Webdesign
Image default
Bedrijven

Laten ontharen in Nijmegen voor mooi resultaat

Wil je je graag tijdelijk of permanent laten ontharen in Nijmegen? Dan kun je bij ons terecht. Ongewenst lichaamshaar kan vervelend zijn. Te veel haar kan ervoor zorgen dat je meer gaat zweten. Denk maar aan teveel haar op de rug, de schouders en nek. Bovendien zorgt het verwijderen van lichaamshaar voor een mooiere en gladdere huid. Dit vinden zowel vrouwen als mannen mooier. Ontharen met behulp van scheerapparaten zorgen voor puistjes en een minder gladde huid. Ontharen met behulp van ontharingscrème kan zorgen voor allerlei allergische reacties. Wij bieden verschillende soorten behandelingen, die je lichaamshaar tijdelijk of permanent kunnen verwijderen. Onze behandelingen voor ontharen in Nijmegen zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Tijdelijk ontharen in Nijmegen

Ontharen in Nijmegen kan op verschillende manieren. Wil je je lichaamshaar tijdelijk laten verwijderen. Dan kun je ervoor kiezen om deze te laten harsen of waxen. Door middel van harsen of waxen worden je haartjes inclusief de haarwortels uitgetrokken. Hiernaast kunnen we met behulp van een epilator pijnloos je haartjes inclusief haarwortels uittrekken. In vergelijking met harsen of waxen, duurt de behandeling met een epilator veel langer. Het voordeel is dat al deze behandelingen ervoor zorgen dat je voor vele weken verlost bent van lichaamshaar op ongewenste plekken. Ontharen in Nijmegen is nooit zo eenvoudig en betaalbaar geweest.

Permanent ontharen in Nijmegen

Wil je je graag permanent laten ontharen in Nijmegen? Dan kun je kiezen uit de IPL epilise of epiladerm enzymencomplex methoden. Met behulp van deze twee methoden kunnen we het haar van je gezicht, rug, oksels, benen of bikinilijn permanent verwijderen. Wilt je je graag laten ontharen in Nijmegen, maar weet je niet welke methode het beste bij jou past? Dan kunnen we jou van het juiste advies voorzien. Voor het juiste advies of interesse in één van onze behandelingen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen je graag verder.