M vd Webdesign
Image default
Onderwijs

Technisch Engels leren met collega’s

Werkt u in de technische sector en wilt u zich graag verstaanbaar kunnen maken in het Engels? Dan kunt u bij The Square Mile een taalcursus technisch Engels volgen. Dit kunt u samen met collega’s doen, maar ook individueel. The Square Mile biedt hoogwaardige taaltrainingen aan op maat. We richten ons op bedrijven en organisaties door heel Nederland, in verschillende branches. Trainingen kunnen worden gevolgd op een van onze trainingslocaties, maar meestal worden de trainingen in-company gegeven. Dit is nu eenmaal een stuk makkelijker voor u als cursist.

The Square Mile taaltraining

The Square Mile heeft als taalinstituut ruime ervaring met het samenstellen en geven van taalcursussen. In de loop der jaren hebben we een aantal dingen vast kunnen stellen. Bijvoorbeeld dat persoonlijk contact en begeleiding erg belangrijk is voor de resultaten. En dat een taaltraining op maat het meest effectief is. U kunt er dan ook van op aan dat we u nooit een kant en klare cursus zullen voorschotelen. Bij het samenstellen van de cursus wordt gekeken naar uw branche, functie, huidige taalniveau en persoonlijke doelen en uitdagingen. U krijgt een vaste trainer, zodat deze uw leerproces in de gaten kan houden en zo nodig extra hulp kan bieden.

Training Online volgen

Bij The Square Mile gaan we graag met ons tijd mee. Onze taaltrainingen kunnen daarom ook online gevolgd worden. Handig voor wie een druk schema heeft, vaak onderweg is, of veel vanuit huis werkt. Een online training wordt gegeven via een web conferencing platform, zoals Zoom. Dit is ook afhankelijk van uw voorkeur, of welk platform is toegestaan bij het bedrijf waar u werkt. U krijgt een vaste trainer, waarmee u face-to-face contact heeft. Daarnaast maakt u zelf opdrachten om te oefenen met de opgedane kennis.