M vd Webdesign
Image default
Onderwijs

Ga jij ook een actuele mode opleiding volgen?

Een actuele mode opleiding volgen als je in de mode retail werkzaam bent is altijd een goed idee. Ook als je al de nodige jaren ervaring hebt opgedaan, kan het zeer verfrissend zijn om tijdens een cursus nieuwe inzichten te vergaren. Ook het contact met mede cursisten is voor veel deelnemers aan een mode opleiding zeer waardevol. Een korte cursus van slechts enkele dagen is bovendien in de meeste gevallen prima in te passen als je een baan in de mode branche hebt. Na het volgen van een opleiding kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn en dat zullen zij zeker waarderen.

Welke kennis ontbreekt nog als het om mode gaat?

Als je in de mode branche werkzaam bent dan realiseer je jezelf wellicht niet dat het ook nuttig kan zijn om kennis te hebben van materialen. Zo kun je bijvoorbeeld klanten adviseren die een huidallergie hebben voor bepaalde stoffen. Je kunt hen dan kleding aanraden die zij zonder problemen kunnen dragen. Ook zijn er klanten die houden van natuurlijke stoffen. Ook hen kun je van deskundig advies voorzien zodat zij eenvoudig de juiste keuzes kunnen maken die passen bij hun overtuiging of smaak. Sowieso waarderen klanten het als het personeel in een modewinkel deskundig is en persoonlijk advies geeft. Daarom wordt in veel mode opleidingen ook aandacht geschonken aan styling.

Geef het juiste advies met een goede opleiding in de mode

Met een korte mode opleiding van vijf dagen kun je jouw kennis op modegebied al flink uitbreiden. Je volgt zo’n cursus onder andere bij Detex Opleidingen. Zij bieden een zeer veelzijdige opleiding aan tot mode adviseur, die je op verschillende terreinen kunt toepassen. Niet alleen in de retail, maar ook als personal shopper of kledingadviseur. Op de website vind je uitgebreide informatie over deze cursus en ook kun je jezelf ook direct online aanmelden. Als je een modewinkel hebt kun je uiteraard ook medewerkers voor deze cursus aanmelden. Het is de investering zeker waard!

https://www.detex.nl