M vd Webdesign
Image default
Mode en Kleding

Exclusieve producten van Eight & Bob

Ben je op zoek naar een exclusieve parfum van Eight & Bob? Bezoek dan de website van White, een specialist in kleding voor mannen en diverse accessoires waaronder parfum. Eight & Bob heeft diverse soorten parfum op de markt gebracht, allemaal met een unieke geur. Daarnaast kunt u ook andere producten van dit merk kopen zoals shower gel, aftershave en deodorant. Ook deze producten bevatten de unieke geur van dit merk en zijn daarmee erg populair. Ben je benieuwd naar het complete aanbod van White? Bekijk het assortiment dan online en voeg jouw favoriete producten toe aan je winkelmandje.

In beperkte aantallen vervaardigd

Het bijzondere aan de producten van Eight & Bob is dat ze in beperkte aantallen vervaardigd worden en je dus altijd een exclusief product in huis haalt van dit merk. De voornaamste reden hiervoor is dat ‘Andrea’ takjes het belangrijkste ingrediënt is van de parfums. Deze takjes zijn heel schaars en groeien maar in een beperkt gebied. Alleen in de maanden december en januari kunnen deze takjes geplukt worden en het grootste gedeelte daarvan haalt bovendien het selectieproces niet. In maart en april wordt er vervolgens gekeken hoeveel eenheden geurtjes van Eight & Bob gebotteld kunnen worden. Bij White haal je diverse producten van dit topmerk zodat je binnenkort met een unieke geur over straat kan lopen.

Bekijk het aanbod van deze specialist

Wil je een exclusief geurtje kopen van het merk Eight & Bob? Of ben je juist op zoek naar geschikte herenkleding of andere accessoires voor mannen? Bekijk dan het ruime aanbod online en ontdek de exclusieve merken die deze specialist in het assortiment heeft opgenomen. Wil je de producten liever in een winkel bekijken? Ga dan naar de winkel van White in Den Haag en vraag de medewerkers gerust om advies. Bij vragen kan je ook contact met ze opnemen via de website.

https://www.whiteonline.nl/