M vd Webdesign
Image default
Mode en Kleding

Een portemonnee in je tas, heb je daar eisen aan?

Een portemonnee in je tas, heb je daar eisen aan?

Portemonnees zijn er in veel soorten en maten, voor zowel dames en heren. Dames hebben graag een grote portemonnee met veel ruimte voor pasjes en cash geld. De heren hebben graag een robuuste lederen portemonnee met vooral ruimte voor veel pasjes. Scholieren hebben weer graag een kleine portemonnee voor hun bankpas, ID-kaart en wat contant geld. Als je op pad gaat, moet je jouw portemonnee wel op kunnen bergen. Het handigste is dit om in je tas te doen.

Tassen om je portemonnee mee te nemen

Als je onderweg bent, is het wel handig om je portemonnee gemakkelijk mee te kunnen nemen. Zeker de dames modellen kunnen vrij fors zijn, maar ook de heren modellen zijn niet altijd even klein. Daarnaast heb je veelal toch nog wel meer spullen bij je, zoals bijvoorbeeld je smartphone. Een handige tas biedt dan uitkomst. Welke hiervoor handig is, hangt van een aantal zaken af. Een van de belangrijkste factoren is natuurlijk wat je op dat moment gaat doen.

Als scholier zijnde heb je meestal ook een laptop en wat boeken bij je. Vandaag de dag heeft iedere scholier wel een rugzak. Dit is erg handig natuurlijk. Een populaire rugzak is de Kipling rugzak die in veel kleuren en maten voor zowel meisjes als jongens. Er zijn echter ook modellen voor volwassenen. Stuk voor stuk zijn ze oerdegelijk en bieden veel functionaliteit zoals kleinere vakken om bijvoorbeeld je portemonnee, smartphone en sleutels te bewaren.

Ga je een dagje uit of winkelen, is het ook prettig om een tas te hebben waar je veel in kunt meenemen. Een Beagles tas is bij veel jongeren en ouderen erg populair. Het productaanbod van dit merk is groot. Zo zijn er handige shoppers, schoudertassen, rugzakken en clutches in allerlei vormen en designs. Voor iedere activiteit is er dus wel een product voorhanden. Een bijkomend voordeel is dat ze allemaal zeer aantrekkelijk zijn geprijsd. Zo heb je voor nog geen 15 Euro al een Beagles Shopper.

Heb je naast je portemonnee niet zoveel mee te nemen, dan biedt een portemonnee tasje uitkomst. Deze kleine multifunctionele tasjes kan je handig om je nek te hangen. Ze kunnen dienen als portemonnee, maar je kan ook je telefoon en sleutels er in meenemen. De afmetingen zijn mooi compact en ze zijn in allerlei stoffen en designs verkrijgbaar. Echt een aanrader voor als je naar een feestje gaat bijvoorbeeld.