M vd Webdesign
Image default
Aanbiedingen

3x prints voor dit najaar

3x prints voor dit najaar

Bloemen, strepen of ruitjes.. welke prints hangen er allemaal in jouw kledingkast? Elk seizoen zijn er weer nieuwe modetrends, zo ook dit najaar. Als je geen liefhebber bent van prints, kun je deze trends beter overslaan. Maar als je wel fan bent van prints wil je er vast meer over weten. Ben je benieuwd naar de prints voor dit najaar? Lees dan verder!

 

Monogram-dessins

Een trend die we veel zien zijn monogram prints. Het is een print waarbij het merklogo meerder keren all over het kledingstuk geprint is. Sommige vinden deze trend maar niks, te opzichtig. Maar het lijkt erop dat het een comeback heeft gemaakt. Je kunt tassen, schoenen en kledingstukken vinden in monogram prints. Onze tip; combineer een item met monogram print met een basic kleur. Hierdoor houd je je outfit rustig en leg je de focus op het item met monogram print. 

 

Pied-de-poule

Een trend die we gespot hebben is de pied-de-poule trend. Denk aan blazers, rokjes, jurkjes, mantels en meer in de welbekende pied-de-poule trend. Je denkt misschien, wat oubollig.. maar niet is minder waar. Vind je een hele outfit in een pied-de-poule trend nog iets too much? Ga dan voor accessoires in een pied-de-poule print zoals een sjaal, een tas of een paar leren laarsjes. Het patroon zien we naast de zwart-wit klassieker in meerdere kleurcombinaties terug. De pied-de-poule trend is een moderne klassieker. 

 

Dierenprint

De dierenprints zijn al een tijdje hot en deze herfst zijn ze weer volop te zien. Inmiddels behoren dierenprints al tot onze garderobe basics. Vrijwel elke vrouw heeft wel een kledingitem in dierenprint in haar kast hangen. Deze herfst kun je kiezen uit dierenprints in verschillende kleuren. Je kunt voor een subtiel accent gaan of voor volledige look in dierenprint. 

 

Nummerzestien 

Ben je enthousiast geworden van deze leuke prints? Neem dan een kijkje op de website van Nummerzestien.eu. Zij hebben een enorme collectie van de nieuwe trends! Wil jij ook graag kennismaken met dé plek waar je als eerste kennismaakt met de trends voor het komende seizoen? Neem dan snel een kijkje op de website!