M vd Webdesign
Image default
Bedrijven

Speciaal gereedschap om een slot open te lockpicken

Wanneer je een slot wilt openen met lockpick gereedschap dan kan het veel verschil maken wat voor gereedschap je hiervoor gebruikt. Er zit namelijk veel verschil in kwaliteit tussen de verschillende lockpicksetjes. De meeste lockpicksets die je in Nederland te koop staan het internet komen namelijk uit China. Deze setjes zijn misschien wel heel goedkoop maar zijn zeker niet de beste kwaliteit lockpicks om een slot te openen. 

 

Lockpicking bemeesteren met speciaal gereedschap

Wanneer je serieus bent over het bemeesteren van lockpicking dan kun je het beste kijken naar het gereedschap dat ook meer ervaren lockpickers gebruiken om hun sloten mee te openen. Vooral in Amerika zijn er een paar bekende merken die er veel tijd en energie in hebben gestoken om echt goede kwaliteit gereedschap te maken. Een aantal voorbeelden van deze merken zijn sparrows, peterson en brockhage. Wanneer je deze lockpicks in je handen hebt dan zie je gelijk het verschil in kwaliteit. Vooral de afwerking is namelijk heel anders.

De lockpick setjes uit Amerika zijn veel beter afgewerkt en geleide daarom ook makkelijker in het slot. Ook zijn deze lockpick setjes vaak gemaakt van een ander soort materiaal dat nog sterker is. Dit zorgt ervoor dat de lockpicks nog dunner kunnen worden gemaakt waardoor je meer ruimte het in het slot om te lockpicken. Al deze voordelen zorg ervoor dat het zeker wel de moeite waard is om wat meer geld investeren voor betere kwaliteit lockpicks. Het kan echt een groot verschil maken in hoe makkelijk en hoe snel je een slot kunt open krijgen met lockpicking.

 

Professionele lockpick setjes

Zeker als je dus al een tijdje de sport beoefent dan is het dus verstandig om te overwegen om wellicht te investeren in goed lockpick gereedschap. Want ook veel ervaren lockpickers doen is dat echt hun eigen lockpicks maken. Dit is niet makkelijk om te doen maar als je het kan dan kun je de lockpicks helemaal volledig aan je eigen stijl aanpassen. Dit kan in sommige gevallen heel goed uitpakken omdat je op deze manier je eigen voorkeuren helemaal kunt optimaliseren naar je eigen gebruik.

https://www.withoutakey.co.uk/content/pdf/secretsoflp.pdf

Gerelateerde artikelen

Professionele sportvloeren gemaakt uit rubber op maat

Betonboren en steenboren

Makita 1235 accu is van erg hoge kwaliteit