M vd Webdesign
Image default
Bedrijven

Barebackpad

Paardrijden met een barebackpad

Hou jij van paardrijden en voel jij je vrij als een vogel als je aan het rondrijden bent? Wil jij het onderlinge vertrouwen tussen jou en je paard vergroten? Dan is en barebackpad precies wat je nodig hebt. Deze kan gebruikt worden als je zonder zadel wilt rijden. De barebackpad vervangt in dat geval de zadel. Hierdoor kun je zonder zadel paardrijden zonder dat een verkeerde houding voor lichamelijke klachten gaat zorgen! Behalve prettiger zonder zadel kunnen rijden zorgt de barebackpad ook voor een intiemer contact met je paard. Je paard is vrijer om te bewegen en heeft geen las van jouw zitbeenknobbels. Ook voel je aan hoe ontspannen je paard op dat moment is. Reden genoeg dus om barebackpad te bestellen? Deze kun je kopen bij Art of Riding.

Wat is een barebackpad

Een barebackpad is een pad met singel die het zadel vervangt. In sommige gevallen kunnen ook beugels met beugelriemen aan de barebackpad bevestigd worden. Verder zijn ze met en zonder inlagers te bestellen bij Art of Riding. De barebackpads worden geproduceerd van schapenvacht, katoen en leer. Doordat dit natuurlijke mateialen zijn worden zaken als vocht en warmte goed gereguleerd. Ook vormt de barebackpad zich hierdoor goed naar het lichaam van je paard.

Over Art of Riding

Art of Riding is een bedrijf dat in 2014 is opgericht door Renate Essink. Als fanatieke ruiter wil zij producten aanbieden die het paardrijden zo vriendelijk en prettig als mogelijk kunnen maken, voor zowel de ruiter als het paard. Zo kun je naast de barebackpad ook een kaptoom bestellen waarmee je bitloos kunt rijden. Ook verkopen we producten voor de academische rijkunst.

Plaats nu je bestelling!

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je daarom een barebackpad bestellen? Bezoek dan gelijk onze webshop en plaats je bestelling! Als je nog vragen hebt kun je altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen.

https://www.artofriding.nl/nl/

Gerelateerde artikelen

Makita 1235 accu is van erg hoge kwaliteit

Verbeter jouw houding met een verstelbare Herman Miller bureaustoel

Van Dijk advocaten Den Haag