M vd Webdesign
Image default
Bedrijven

Radiatorombouw op maat

Heb je nog een oude radiator in je huis staan en vind je deze niet meer mooi bij de rest van het interieur passen? Een radiator ombouw is hiervoor een goede oplossing. Een radiator ombouw trekt de radiator uit het zicht en er wordt een mooie ombouw voor terug geplaatst. Maar bij wie moet je zijn voor een nette radiator ombouw?

Specialist in radiatorombouw

Wij zijn dé specialist in radiatorombouw op maat. We hebben al meer dan 35 jaar ervaring in het bouwen van radiatorombouw. Wij kunnen dan ook elke mogelijke radiatorombouw mogelijk om te maken. Bent u het beu dat je radiator het mooie en sfeervolle van een de woonkamer, hal, eetkamer of andere leefruimte verstoord? Door gebruik te maken van onze diensten kunnen wij op een mooie en stijlvolle manier de radiator wegwerken door het gebruik van een radiatorombouw. Wij maken deze precies op maat zodat er ook niet te veel warmte verloren gaat in de ruimte. Ook letten we op de ruimte en het karakter van de omgeving. Op die manier past de radiatorombouw precies in de landelijke omgeving of in het strakke moderne huishouden. Laat u goed adviseren over een radiatorombouw op maat.

Maak een afspraak

U kunt bij ons langskomen in de showroom of telefonische een afspraak maken voor een bezichtiging Wij komen dan bij jou thuis langs. We nemen de tijd om de wensen en ideeën omtrent radiator ombouw door te bespreken. Tegelijkertijd kijken we welk ontwerp goed bij het interieur past. Want we willen ervoor zorgen dat de radiator ombouw goed past in de gehele ruimte. Ook geven we u advies over de houtsoort en de bekleding van de radiator ombouw. Zodat alles 1 geheel vormt. Je kunt ook alvast op de website kijken waar we een portfolio hebben opdrachten die we hebben uitgevoerd. Interesse gekregen? Neem dan contact op via ons contactformulier online.

 Gerelateerde artikelen

Powerful Products

Uw favoriete foto als wanddecoratie

Kun jij je eigen groepenkast vervangen?