M vd Webdesign
Image default
Rechten

Dit kan een advocaat in Antwerpen voor u betekenen

Een advocaat in Antwerpen kan u bijstaan als u ergens van verdacht wordt en voor de politierechtbank in Antwerpen moet verschijnen. Er zijn mensen die in zo’n geval hun eigen verdediging voeren, maar dat is meestal niet verstandig. De kans is groot dat u dingen zegt die juist in uw nadeel werken. Of u vergeet bepaalde feiten te vermelden die in uw voordeel kunnen pleiten. Daarom is het altijd verstandig om, als u ergens van verdacht wordt, direct een advocaat in te schakelen om u bij te staan in uw verdediging. Zorg ervoor dat de advocaat altijd van alle feiten op de hoogte is.

Een zo laag mogelijke straf is het doel

Een advocaat zal er uiteraard alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw straf zo laag mogelijk uitpakt of dat u indien mogelijk wordt vrijgesproken. Als het tot een veroordeling komt dan is het zaak om voor een zo laag mogelijke boete of taakstraf te gaan en gevangenisstraf te voorkomen. Zodra u weet dat u ergens van wordt verdacht, is het verstandig om zo snel mogelijk contact op te nemen met een advocaat zodat uw zaak in Antwerpen goed kan worden voorbereid.

Vind een ervaren advocaat in Antwerpen

Als u denkt binnenkort voor de politierechtbank te moeten verschijnen, neemt u liefst zo snel mogelijk contact op met een ervaren advocaat. Neem bijvoorbeeld contact op met een advocaat uit Antwerpen van Anteius Advocaten. Zij zijn onder meer gespecialiseerd in strafrechtzaken. Verwacht u een veroordeling? Dan is het belangrijk u door een goede advocaat te laten bijstaan om op deze manier een zo laag mogelijke straf opgelegd te krijgen. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Anteius Advocaten. Pas als het kantoor besluit uw zaak aan te nemen worden kosten in rekening gebracht. Deze kunnen eventueel worden vergoed als u een rechtsbijstandverzekering heeft.

https://anteius.be/