M vd Webdesign
Image default
Rechten

Juridisch advies van gespecialiseerde advocaten in Antwerpen

Naast kennis van uw eigen vakgebied, is het als ondernemer ook belangrijk om bekend te zijn met andere facetten van het ondernemerschap. U heeft allerlei rechten en plichten, zowel tegenover uw werknemers als uw eventuele aandeelhouders en investeerders. Daarnaast is het mogelijk dat u in uw onderneming veel bezig bent met logistiek en transport, een zeer dynamisch rechtsgebied waarin snelle veranderingen plaatsvinden op lokaal en internationaal niveau. Het is onmogelijk om, naast de kennis in uw eigen vakgebied, ook op de hoogte te blijven van alle wetswijzigingen en geldende jurisprudentie. Vertrouw daarom op een expert, zoals de juristen van Caluwaerts Uytterhoeven. Zij voorzien uw onderneming uit Antwerpen en omstreken van correct en adequaat juridisch advies op het gebied van logistiek en transport.

Een dossier met internationaal karakter legt u voor aan deze juristen

Door de toenemende globalisering en mobilisering van personen, goederen en diensten, krijgen steeds meer dossiers een internationaal karakter. Doordat er meerdere partijen bij betrokken zijn en het vaak meerdere rechtsgebieden raakt, wordt het dossier complexer. Het beste juridische advies met betrekking tot dossiers met een internationaal karakter, ontvangt u bij Caluwaerts Uytterhoeven te Antwerpen. Bij deze experts kunt u terecht voor bijstand en advies in onder meer:

  • Binnenvaart
  • Pleziervaart
  • Internationaal vervoer over de weg
  • Haven, handel en goederenbehandeling
  • Procedures in kort geding en gerechtelijke expertises
  • Specifieke problemen inzake invoerrechten, accijnzen, blokkering van namaakgoederen, enzovoorts

Een betrouwbaar advies ontvangt u hier

Als u op zoek bent naar betrouwbaar juridisch advies op maat van een advocatenkantoor te Antwerpen, dan is Caluwaerts Uytterhoeven hét kantoor voor u. Er is altijd wel een expert die u adviseert over uw specifieke juridische situatie, ongeacht of dit op het gebied van maritiem, land-, lucht- of binnenwatertransport is. Plan een eerste gesprek in met een adviseur en bespreek uw dossier. Samen komt u tot een oplossing.

https://www.legaloffice.be