M vd Webdesign
Image default
Verbouwen

Een bouwdroger houdt droogtijden tot een minimum

Het is geen geheim dat vocht in woningen grote problemen kan opleveren en als u hiermee te maken heeft, dan kunt u overwegen een bouwdroger te huren. Bouwdrogers zijn specifiek ontworpen om natte ruimtes weer droog te maken en dit op een zeer snelle en energiezuinige manier. Het drogen van een woning kan veel tijd in beslag nemen, ook al ventileert u elke dag. En terwijl de muren en vloeren nog nat zijn, kunt u niet verder met decoreren of herstellen. Bij bedrijven zoals Bsteen kunt u al een bouwdroger huren voor prijzen die beginnen bij € 5 per dag. Zo kunt u snel stoppen met duimen draaien en verder gaan met de volgende fase.

 

Een bouwdroger is vaak onmisbaar

Er zijn verschillende redenen waarom er vocht in uw woning aanwezig kan zijn. Nieuwbouwwoningen bevatten altijd een hoog vochtgehalte, bijvoorbeeld, omdat er duizenden liters water gebruikt worden bij de bouw ervan. Ook bij renovaties en verbouwingen is veel water nodig en het is belangrijk dat u er zorg voor draagt dat dit eerst weggevoerd kan worden voordat u verder gaat met decoreren en inrichten. Een andere reden voor de aanwezigheid van vocht in uw woning is wateroverlast. Een gesprongen leiding, een hoge grondwaterstand, een defecte gevel; dit zijn allen redenen waarom uw woning water opneemt. Doet u hier niets aan, dan kan er schimmel ontstaan en creëert u ideale omstandigheden voor een verscheidenheid aan ongedierte. Ook al kunnen deze drogers uw vochtproblemen niet oplossen, nadat de oorzaak is verholpen kunnen ze u helpen snel weer in een gezond en fris huis te wonen.

 

Verminder uw droogtijden met 30 procent

Woningen kunnen slecht tegen vocht en als u hier niet wat aan doet, zullen de gevolgen groot zijn. Bouwdrogers kunnen u helpen de kans op schimmels, zwammen en ongedierte te minimaliseren en geven u de mogelijkheid uw woning weer volledig te herstellen en af te maken. Gaat u natte muren behangen of stucen, dan zal dit niet goed hechten en mogelijk loslaten. Ook het verven van natte muren heeft weinig nut, zowel als het bekleden van vochtige vloeren. Zou uw pleisterwerk normaliter 3 weken moeten drogen, dan kunt u er met een bouwdroger binnen 2 weken al verder mee aan de slag. Zo kunt u binnen de kortste keren weer optimaal van uw woning genieten.

https://www.bsteen.be