M vd Webdesign
Image default
Bedrijven

Prachtige hedera schutting, haag of schermen

Wij zijn onlangs verhuisd naar onze nieuwbouwwoning. De woning is kaal opgeleverd met een standaard tuin. Best wel saai! Nu het mooiere weer er weer aan komt en we vele uren zullen vertoeven in de tuin, is het tijd om de tuin mooi aan te kleden. Bij vrienden zagen we onlangs een hedera schutting. Heel mooi, een schutting die compleet begroeid is met planten! Die wilden wij ook. Zodoende kwamen we uit op de website van De Plantenspecialist. Vandaag delen we onze ervaring met u.

Hedera haag en schermen maakt de tuin af

Een hedera haag en schermen. We kwamen er achter dat er op dit gebied veel mogelijk is! Bonte klimop, of de standaard klimop die iedereen wel kent. Wij zelf hebben gekozen voor standaard klimop, die vinden we heel mooi. De bladeren op de hedera haag en schermen zijn groot, onwijs mooi. Juist doordat de bladeren zo groot zijn, is deze plant ideaal om te lagen groeien over een schutting. Maar een haag kan natuurlijk ook. Het is maar net wat u wenst.

Beukenhaag kopen doet u bij De Plantenspecialist

Prachtig. Na een tijdje pronkte de hedera schutting bij ons in de tuin. Maar een beukenhaag kopen leek ons ook heel mooi! Aan de ene kant van de tuin een hedera haag, aan de andere kant een beukenhaag. Prima om de tuin mee af te schermen en meer privacy te krijgen. Dat kunt u natuurlijk ook met een schutting doen, maar dit geeft net wat meer sfeer. Het duurt wel even voordat de haag de gewenste hoogte heeft bereikt. We vinden het wel leuk om het proces door te maken.

Ook siergrassen kopen?

Nu misten er nog wat vaste planten. Mooie siergrassen kopen in allerlei kleuren en formaten was onze laatste wens voor de tuin. Voor nu dan, misschien veranderen we volgend jaar nog meer aan de tuin! Leuke lampepoetsersgras, siergas in het blauw en nog veel meer! De mogelijkheden zijn eindeloos. Prachtig wintergroene en groenblijvende siergrassen kunt u hier ook bestellen. En wat ook fijn is? Als de artikelen op voorraad zijn worden ze al binnen twee werkdagen bezorgd.

Het resultaat is adembenemend

We zijn ontzettend blij met de planten die we besteld hebben bij De Plantenspecialist. Onze tuin ligt er echt heel mooi bij. Heel sfeervol met veel kleur. We love that! Als we in de toekomst meer tuinplanten zoeken kloppen we zeker weer aan bij de medewerkers van deze meubelspeciaalzaak. We zijn zeer tevreden en kunnen iedereen dit bedrijf aanraden. Heeft uw tuin een opfrisbeurt nodig? Kies dan voor prachtige en kwalitatieve planten van De Plantenspecialist! U zult er geen spijt van krijgen.

https://www.deplantenshop.nl/