M vd Webdesign
Image default
Bedrijven

Pia Ries: prachtige tassen van Deens design

De tassen van Pia Ria staan bekend als uniek, elegant, stijlvol, prachtige afwerking en modern. De tassen worden gemaakt van superzacht en van hoge kwaliteit kalfsleer. Het merk Pia Ries komt uit Denemarken en is daar een groot begrip. Nu kunnen wij ook eindelijk genieten van de mooiste schoudertassen, portemonnees, rugtassen, heuptassen en kleine tasjes.

Met de hand gemaakt

De Pia Ries tassen worden nog gewoon met de hand gemaakt in deels Denemarken en India. In het Aziatische land werkt Pia Ries samen met een eerlijke en goede fabrikant.

Tassen in alle kleuren en maten

Pia Ries tassen zijn er in diverse kleuren en maten. Zowel de kleine als de grote tassen zijn zeer functioneel ontworpen en uitgerust met diverse kleine en grotere vakjes. Hierdoor kun je al persoonlijke bezittingen erin kwijt. De tassen lijken wellicht wat eenvoudig en in simpel zwart, maar als je goed kijkt zie je felle kleuren in de tassen verstopt.

Damentassen&Zo

Naast Pia Ries vind je in de webshop van Damentassen&Zo nog veel meer elegante tassenmerken: Chaco Bags en Anticic. Zoek je nog een bikini? Het merk Lingadore is mooi en puur.

https://www.damestassenenzo.nl/

Gerelateerde artikelen

Onderzoek: telefoon 30 keer meer vervuild dan toegestaan

Zonnepanelen kopen bij Adenergy

Een duurzame oplossing vind je bij mediation in Amsterdam