M vd Webdesign
Image default
Bedrijven

Onderzoek: telefoon 30 keer meer vervuild dan toegestaan

Onderzoek: telefoon 30 keer meer vervuild dan toegestaan

Dat blijkt uit onderzoek van THP Clean Hardware. Voor dit onderzoek is de hygiënische staat van 1972 werkplekken gecontroleerd. Het ging hier met name om de werkplekapparatuur, zoals de laptop, computermuis en toetsenbord. Wist u bijvoorbeeld dat de ramen aan de buitenkant van een gebouw vaker worden gelapt dan dat de werkplekapparatuur wordt schoongemaakt? Geen wonder dat een toetsenbord wel 2 gram vuil per maand verzameld. Tijd voor verandering. 

 

Hogere productiviteit, minder ziekteverzuim en happy medewerkers

Er zijn genoeg redenen te bedenken om de werkplekapparatuur schoon te maken. Schone werkplekapparatuur zorgt natuurlijk voor minder verspreiding van bacteriën, virussen en schimmels. Maar wist u ook dat productiever gewerkt wordt met schone werkplekapparatuur? Ook worden uw medewerkers bewust van de reinheid van de apparatuur als deze regelmatig gereinigd worden.

 

Dieptereiniging van laptops, toetsenborden en beeldschermen 

Werkplekapparatuur is kwetsbaar. Als bijvoorbeeld de verkeerde producten gebruikt worden, kan dit de beschermlaag van het beeldscherm van uw laptop beschadigen. Een specialistische organisatie, zoals THP Clean Hardware, bezit de juiste kennis én producten om deze hardware te reinigen. 

 

Hoe werkt dieptereiniging?

THP Clean Hardware reinigt periodiek de werkplekapparatuur met onder andere biologisch reinigingsmiddel. Deze reiniging gebeurt een aantal keer per jaar, waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van de speciale vuilafstotende coating. Deze coating wordt op de gereinigde apparatuur aangebracht voor een langer hygiënisch resultaat. Dit is natuurlijk ook vastgesteld in een onderzoek. De reinigingstechniek van THP Clean Hardware vermindert dus het aantal bacteriën, virussen en schimmels op werkplekapparatuur. Met deze professionele dieptereiniging is iedereen happy met schone hardware. 

 

Hoe schoon is uw werkplek?

THP Clean Hardware kan ook eenvoudig de hygiënische staat van uw werkplek controleren. Dit gebeurt tijdens de werkplek check. Wil jij weten hoe deze werkplek check gaat? Kijk op https://www.cleanhardware.nl/check/ 

https://www.cleanhardware.nl/laptop-reiniging/