Menu

Makita 1235 accu is van erg hoge kwaliteit

Mvdwebdesign

Ons bedrijf heeft heel veel ervaring op het gebied van accu’s en opladers voor elektrische gereedschappen. Wij houden de focus op geavanceerde en nieuwste technologie op batterij gebied en bieden producten van hoog kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Bent u opzoek naar de oplaadbare Makita 1235 accu? Dan bent u ook bij ons terecht. De Makita 1235 accu is de opvolger van de Makita 1234 accu en biedt meer capaciteit en autonomie. De accu is gemaakt van kwalitatief goed product, ontworpen voor eenvoudig gebruik en is de perfecte ontwerp voor uw Makita elektrisch gereedschap en Makita tuingereedschap.

Makita 1235 accu past in vrijwel alle Makita machines

De accu is compatibel met vrijwel alle Makita machines en heeft dezelfde electrische beveiliging als de originele accu van uw machine. Deze accu is van Makita zelf. Makita staat garant voor betrouwbare kwaliteit en wordt wereldwijd door miljoenen vakmensen geroemd om de kwaliteit van haar producten. Wilt u weten of deze accu compatibel is met uw Makita machine? Controleer of de nummer op uw machine in ons lijst vermeld staat. De Makita 1235 accu is de meest krachtige oplaadbare batterij en heeft een lange levensduur. Zoals onze andere producten, is de Makita 1235 accu ook zeer vriendelijk geprijsd. Deze accu heeft een zeer hoge capaciteit (ampère-uren). Dat betekent dat u uw batterij minder hoeft op te laden, omdat die heel lang meegaat.

Makita 1235 accu is een uitstekende keus

Deze accu kan worden opgeladen met de originele Makita oplader en is goed beveiligd tegen overhitting, overladen en kortsluiting. Door de goede kwaliteit is het een duurzaam product. Heeft u nog andere vragen omtrent de specificaties van de Makita 1235 accu of over onze garantie- en leveringsvoorwaarden? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Onze service bestaat uit een snelle levering en uitstekende after-sale service. Onze Makita 1235 accu is een uitstekende keuze en staat garant voor een lange levensduur.