M vd Webdesign
Image default
Bedrijven

Karpet?! Wat is dat eigenlijk?

Karpet is een oud woord voor een tapijt. Het is eigenlijk gewoon een stuk stof waar losse draden of lussen op zijn aangebracht. Een tapijt leg je in een kamer van je huis neer als decoratie, het bedekt een stuk van je vloer. Je kunt een tapijt op meerdere manieren aan je vloer vastmaken.

Tapijt op maat

Het zou natuurlijk handig zijn als je tapijt precies past op de plek waar je hem wilt hebben. Je kunt dan je tapijt op maat laten maken, zo past hij perfect op z’n plek. Je kunt bij sommige bedrijven ook je tapijt helemaal zelf samenstellen naar jouw wens.

Passend vloerkleed

Vloerkleden worden ook steeds belangrijker in je huis, ze verbinden de meubels met elkaar en maken je huis net een beetje minder saai. Als je een vloerkleed gaat uitzoeken kies dan moet de kleur wel bij de rest van je interieur passen. Je kunt je meubels en je tapijt op enorm veel manieren op elkaar afstemmen. Zijn je meubels wat drukker van kleur en structuur kun je gaan voor een wat rustiger vloerkleed, zijn je meubels juist rustig van kleur en structuur kun je gaan voor een wat drukker vloerkleed. 

Perzische vloerkleden

De perzische vloerkleden zijn echt hele mooie voorbeelden van karpetten. Doordat dit echt een tijdloos ontwerk is zie je dit in eel verschillende huiskamers terugkomen. Of het nu gaat om de oudere doelgroep die al jaren een karpet in huis heeft. Of de hippe twintigers die pas net aan een vloerkleed beginnen. Doordat deze ook vanuit andere landen naar Nederland komen zien we dat 

https://vloerkledenloods.nl