M vd Webdesign
Image default
Marketing

Is de snelheid van uw website belangrijk?

In het afgelopen jaar is de vraag hoe belangrijk de snelheid van het laden van pagina’s is voor het laden, naar de voorgrond van webdesign verschoven. Google heeft een nieuw snelheidsalgoritme geïntroduceerd om een ​​betere gebruikerservaring te garanderen en beschikbaar te maken voor een breder publiek. Er zijn al een tijdje woorden van die strekking, maar vorige week is Google’s Speed ​​Update geïntroduceerd, waarmee je het belang van laadsnelheden op je website verder kunt vergroten. 

Om eerlijk te zijn, had ik nooit verwacht dat snellere laadtijden van websites de ranking van je website direct zouden verbeteren. Hoewel paginasnelheid absoluut een belangrijke factor is in hoe goed uw site werkt voor uw klanten, is het niet de enige belangrijke overweging. Onthoud dat gebruikerservaring nummer 1 is, en daarom zou het laden van een website uw topprioriteit moeten zijn als het gaat om het focussen op de gebruikerservaring. De belangrijkste reden is dat de gebruikerservaring wordt aangetast als de site niet snel wordt geladen.      

U moet ervoor zorgen dat uw websitesnelheid goed is, zodat potentiële klanten hun interesse niet verliezen en doorgaan met browsen op uw website. Lage websitesnelheden hebben een negatieve invloed op uw bedrijf, wat ertoe kan leiden dat bezoekers niet terugkeren naar de website of zich bij uw concurrenten aansluiten. 

Door uw inspanningen te richten op deze drie manieren om de paginasnelheid te meten, kunt u de algehele paginasnelheid van uw website verbeteren, wat leidt tot meer bezoekers naar uw website. Youall meet ook de snelheid van de site ten opzichte van die van uw concurrenten om te begrijpen hoe snel de site moet laden om concurrerend te zijn in uw branche. SEO-probleem, het kan u informeren wat de beste manier om op de hoogte te blijven is om uw gebruikers tevreden te stellen, conversies te doen en een positie te sturen – wat het signaal naar zoekmachines verhoogt. Als je de website wilt implementeren – Snelheidsoptimalisatie – er zijn een paar andere gebruikers – voeg deze statistieken en andere manieren toe om de website daarvoor te optimaliseren. 

Als u een trage website heeft en deze wilt verbeteren, legt dit artikel uit hoe u de snelheid van uw website kunt testen, de laadtijd van pagina’s kunt verkorten en de algehele prestaties van uw website kunt verbeteren. Als uw website niet zo snel laadt als zou kunnen, is dat omdat er een probleem is met de site, niet vanwege een gebrek aan verkeer, maar omdat deze traag is. Lees verder voor meer informatie over waarom paginasnelheid belangrijk is voor de gebruikerservaring en SEO, hoe u uw site kunt controleren, de laadsnelheid en hoe u deze kunt verbeteren, en meer. Lees verder, als u wilt weten hoe paginasnelheden meer bezoekers naar de site kunnen trekken, lees dan dit. 

Hoewel het even kan duren, is het de moeite waard om de paginasnelheid van uw site te optimaliseren voor SEO. Als u klaar bent om uw site te optimaliseren, lees dan de gratis cursus Site-optimalisatie van Hubspot om deze van de grond af te begrijpen en te leren hoe u uw sites op de manier kunt ontwerpen. Dus als u vindt dat uw pagina’s te langzaam werken, kunt u deze tactiek gebruiken om hun snelheid te verhogen en een gebruiksvriendelijkere en SEO-vriendelijke website te maken. 

Als u weet hoe belangrijk de snelheid van uw website is voor uw bedrijfsresultaten en digitale kanalen, vindt u hier een uitgebreide gids voor benchmarking en verbetering. Om te begrijpen hoe de snelheid van uw website de prestaties beïnvloedt, is dit een goede bron om te begrijpen welke van deze toptips van grote hulp kunnen zijn als de snelheid van uw website laag is. Als je gewoon merkt dat een snellere website beter is dan een langzamere website, dan kun je overschakelen van een website zonder de snelheid te begrijpen naar een website met een snelle website en een trage website. En om meer te weten te komen over hoe belangrijk en snel de snelheid van uw websites moet zijn om uw digitale kanalen te beïnvloeden en effectief de bottom-line conversies te bepalen, vindt u hier een uitgebreide gids waarmee u zowel uw benchmarking als sitesnelheid kunt verbeteren. 

Het ontwerp van uw website heeft de potentie om uw gebruikers langer bezig te houden en zo op uw website te blijven. Na verloop van tijd wordt u beter in het verhuizen naar een betere site en zult u de gebruikerservaring, betrokkenheid en algehele gebruikerstevredenheid aanzienlijk verbeteren. Uw gebruikers zullen een positieve ervaring hebben met uw website en na verloop van tijd zullen uw conversiepercentages, klanttevredenheid en klantloyaliteit aanzienlijk verbeteren. 

Nu je erachter bent gekomen dat het ontwerp van de website invloed heeft op de snelheid en daarmee de duur dat bezoekers op je website blijven is het verstandig om eens naar jouw website te laten kijken. Ga eens op zoek naar jouw in de buurt. Toevallig woonachtig rondom Rotterdam, dan kan een websitebureau in Rotterdam je hiermee helpen. Heb je nog helemaal geen website, dan kan je ook makkelijk een website laten maken in Rotterdam