M vd Webdesign
Gezondheid

Zorgverzekering afsluiten 2019

Weet jij al welke zorgverzekering je volgend jaar af wil sluiten? Ben je nog steeds tevreden met je huidige zorgverzekering, of kun je beter een ander pakket kiezen? Het kan zijn dat je voor volgend jaar een aanvullende verzekering af wil sluiten om specifieke zorg vergoed te krijgen. Of misschien wil je wel overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Als je graag een zorgverzekering wil die helemaal bij jou past, dan is ZorgDirect de zorgverzekeraar die je zoekt. Wij helpen je graag met een zorgverzekering afsluiten in 2019. Bij ons kun je je zorgverzekering vrijwel op maat samenstellen, met een keuze uit vijf aanvullende verzekeringen en drie losse tandartsverzekeringen.

ZorgDirect op maat

Bij ZorgDirect vinden we het belangrijk dat jij de zorg kunt ontvangen die je nodig hebt, zonder dat je hiervoor teveel betaalt. Daarom bieden wij een ruime keuze uit aanvullende verzekeringen en losse tandartsverzekeringen tegen een zeer betaalbare premie. Daarbij bieden we je graag de mogelijkheid om zaken rondom je zorgverzekering zelf online te regelen, makkelijk en snel. Zo houd je zelf altijd het overzicht. En kom je er zelf niet helemaal uit, dan kun je natuurlijk rekenen op onze klantenservice. Hier zitten altijd betrokken medewerkers voor je klaar om je verder te helpen. 
 

Zorgverzekering fysiotherapie 2019

Heb jij een aandoening of klacht waarvoor je regelmatig bij de fysiotherapeut komt? Dan kan het zijn dat deze behandelingen vergoed worden vanuit de basisverzekering. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je jonger dan 18 jaar bent, of een aandoening hebt die op de Lijst aandoeningen fysiotherapie en oefentherapie staat. Geldt dit niet voor jou? Dan kun je beter een aanvullende verzekering afsluiten die het benodigde aantal fysiotherapie behandelingen dekt. Zo kun je een zorgverzekering voor fysiotherapie in 2019 afsluiten die het beste aansluit op jouw zorgbehoeften. Wil je meer informatie over ZorgDirect, stel je vragen dan telefonisch of via WhatsApp!

https://www.zorgdirect.nl/