M vd Webdesign
Image default
Gezondheid

Garandeer uzelf van slaapcomfort met een goed matras

Iedereen erkent het belang van een goede nachtrust voor het algemene welzijn. Naast de overduidelijke verbetering in uw energie, zult u tevens merken dat uw concentratievermogen verhoogd raakt en uw geheugen verbeterd raakt. Het is makkelijker om te focussen in de schoolbanken of op kantoor waardoor u meer voor elkaar krijgt. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw slaapcomfort optimaal is.

Voorkom of verminder nek-, rug- en schouderklachten

De matrassen, boxsprings, lattenbodems, kussens en beddenlinnen van Dormex garanderen u het ultieme slaapcomfort. Er zijn verschillende merken beschikbaar zoals Simmons en DormiLine. De inhoud van de matrassen passen zich volledig aan uw lichaamshouding aan. Dit doet wonderen voor uw wervelkolom zodat u een duidelijke vermindering heeft als u nek- of rugklachten ervaarde. Naast een goed matras is het ook belangrijk om een goed hoofdkussen te hebben. Een ergonomisch hoofdkussen is vooral aan te raden voor de zijslaper om rug-, schouder- of nekklachten te verminderen of te voorkomen. Met een ergonomisch kussen wordt de natuurlijke houding van het lichaam in stand gehouden en ontspant uw lichaam zich. Dit zal resulteren in een betere nachtrust. Kies meteen nieuw en ultrazacht bedlinnen uit zodat uw bed voelt als een droom.

Ga langs bij de showroom en stel uw droombed samen

Om een hoog niveau van slaapcomfort te bereiken, gaat u langs bij uw beddenspecialist. Zij helpen u graag met het samenstellen van een waar droombed waarin goede nachtrust een feit wordt. In de showroom van Dormex vindt u matrassen voor elke prijsklasse. Slaapcomfort is dus voor iedereen bereikbaar. Geniet meteen van de gratis levering door heel de Benelux bij de aanschaf van een matras. Als u vragen heeft, zijn de medewerkers van Dormex bereikbaar om ze te beantwoorden. Vul het contactformulier op de website in of bel naar de vestiging in Wuustwezel.  

https://dormex.be/