M vd Webdesign
Image default
Aanbiedingen

Hoe werkt een warmtepomp?

Een warmtepomp van GNC Green Nordic Comfort is de milieuvriendelijke vervanger van de boiler. Hoe werkt een warmtepomp precies? De lucht/water pomp haalt de aanwezige energie uit de buitenlucht en slaat dit op in een speciaal ontworpen accumulatietank. Deze tank regelt de voorziening voor warm water en centrale verwarming via vloerverwarming, luchtverwarming of radiatoren.

Vele mensen hebben al een warmtepomp gekocht bij GNC. Hun ervaringen leest u hieronder.

Duurzame warmtepomp in Utrecht

Ik ben woonachtig in Utrecht en ik heb een warmtepomp van GNC aangeschaft. Milieuvriendelijker leven is een van mijn nieuwe doelen in het leven. Daarom heb ik besloten om alle vervuilende apparaten uit huis te plaatsen en te vervangen voor duurzame exemplaren. Zo heb ik mijn boiler en cv ketel ingeruild voor een warmtepomp. De pomp gebruikt slechts een kleine hoeveelheid elektriciteit. Veel beter voor onze aarde en voor mijn bankrekening!

Efficiënte keuze: warmtepomp in Tilburg

Een warmtepomp kopen in Tilburg, bij GNC gaat dit heel eenvoudig. De medewerkers hebben verstand van zaken en denken altijd mee met hun klanten. Wat ik het allerfijnste vind, is de hoge efficiency. Dankzij een speciale gesegmenteerde binnenunit is de pomp zeer efficiënt in gebruik.

Warmtepomp in Rotterdam: binnen- of buitenunit?

Mijn vrouw en ik hebben in Rotterdam een warmtepomp gehaald bij GNC Green Nordic Comfort. Dit bedrijf biedt twee soorten warmtepompen aan: een binnenunit en een buitenunit. De buitenunit haalt warmte uit de buitenlucht en een binnenunit regelt de voorziening voor warm water en centrale verwarming. We wisten niet welke unit het meest geschikt is voor onze woning. Daarom wonnen we advies in bij GNC. Zij hebben ons zeer goed geholpen. Nu genieten we optimaal van onze buitenunit warmtepomp!

Warmtepomp in Den Bosch

We gingen vanuit Den Bosch naar de showroom van GNC in Werkendam om een warmtepomp uit te zoeken. In het experience center legden de medewerkers eerst aan ons uit hoe zo’n pomp precies werkt. Daarna gingen ze op zoek naar de best passende warmtepomp voor ons. Ze dachten heel goed met ons mee en maakten ook een stappenplan. Mocht u een warmtepomp in Den Bosch willen kopen, raden we GNC zeker aan.