M vd Webdesign
Bedrijven

Watchi Care is hét horloge voor ouderen

Watchi Care is hét horloge voor ouderen

Bent u op zoek naar meer dan alleen een horloge? Met de Watchi Care heeft u alles in één. Met het horloge kunt u bellen, gebeld worden, locaties bepalen en automatische alarmberichten versturen.

Altijd in contact met de Watchi Care

Samen met de Watchi Care, schaft u een special abonnement aan waardoor u altijd in contact kunt zijn. De Watchi Care heeft dit abonnement nodig omdat er een beveiligde data verbinding moet zijn om goed te kunnen functioneren. Er zijn abonnementen met en zonder belminuten, hierover vindt u meer op de website.

Nooit meer verdwaalt door de Watchi Care

De Watchi Care heeft een accurate GPS locatie bepaling. Hierdoor kan de locatie direct bepaald worden en is tot minimaal 20 meter nauwkeurig. Daarnaast kunnen er ook veilige zones ingesteld worden, en wordt vanaf de Watchi Care direct een bericht gestuurd als de zone verlaten wordt.

Wilt u meer weten over de Watchi Care?

Alle informatie over de Watchi Care is uitgebreid terug te lezen op onze website. Als u dan nog vragen voor ons heeft, kunt u altijd live chatten met een van onze medewerkers of een bericht achterlaten via onze contactpagina.

https://www.watchi.nl/care/