M vd Webdesign
Image default
Bedrijven

Van Dijk advocaten Den Haag

Bent u in de omgeving van Den Haag op zoek naar een goede letselschade advocaat? Schakel dan de professionele hulp in van Van Dijk advocaten Den Haag. Thomas van Dijk staat samen met zijn collega’s klaar om u te helpen in het geval van letselschade. Hij is gespecialiseerd in letselschade door bedrijfsongevallen, medische fouten en verkeersongevallen. Ook als u een whiplash heeft opgelopen kunt u terecht bij Van Dijk advocaten. Zij gaan op effectieve wijze voor u te werk en slagen erin om elke zaak succesvol af te ronden.

Letselschade advocaat met ervaring

Thomas van Dijk heeft in de loop van de jaren al vele mensen bijgestaan die letsel hebben opgelopen door toedoen van iemand anders. Op het kantoor is alle benodigde kennis aanwezig om u te kunnen helpen met zowel eenvoudige als ingewikkelde zaken. Ook wordt samengewerkt met specialisten op diverse gebieden, om de juiste informatie te kunnen verkrijgen. Bijvoorbeeld op het gebied van arbeidswetgeving, ARBO recht of op medisch vlak. U kunt alle juridische zaken overlaten aan letselschade advocaat Van Dijk.

First party verzekering

Als u weleens een schade heeft geclaimd bij de tegenpartij, dan weet u hoe lang het kan duren voordat u daadwerkelijk het verschuldigde bedrag ontvangt. Daarom wordt er nu geëxperimenteerd met een first party verzekering. Deze zou de WA-verzekering kunnen vervangen en heeft als voordeel dat u de schade direct bij uw eigen verzekeraar kunt claimen. In dat geval hoeft u niet te wachten tot de aansprakelijkheid is vastgesteld. Dit heeft als voordeel dat het veel tijd scheelt. Maar het kan als nadeel hebben dat het bedrag dat u uitgekeerd krijgt lager is dan verwacht. Het is daarom nog maar de vraag of een first party verzekering erg gewenst is.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl