M vd Webdesign
Image default
Eten en drinken

Schakel een biologische cateraar in voor de organisatie van uw event rond Amsterdam

Het is niet altijd even makkelijk om catering te regelen voor uw evenement die rekening houdt met duurzaamheid en het milieu. In de laatste jaren is duurzaamheid een steeds belangrijkere kernwaarde geworden voor veel bedrijven én particulieren. Een duurzaam eetmoment gaat verder dan alleen recyclebaar servies en bestek. Denk hierbij aan voedingsmiddelen die biologisch, homemade en duurzaam geproduceerd zijn. Een duurzaam gekweekte vis of juist scharrel- of biologisch vlees; het is allemaal mogelijk. Of u nu een compleet ontbijt wilt organiseren of uw gasten juist wilt voorzien van tafelhapjes tot laat in de avond, deze biologische cateraar uit Amsterdam regelt het samen met u.

Heerlijke duurzame gerechten gebaseerd op seizoensproducten

The Eet-Team is een biologische cateraar die gevestigd is in Amsterdam. Echter is het mogelijk om door heel Nederland van de cateringdiensten gebruik te maken. Deze biologische cateraar beperkt zich namelijk niet tot de regio Amsterdam met heerlijke, duurzame gerechten. Met meer dan 18 jaar ervaring in de cateringbranche weten deze professionals precies hoe ze u alle zorgen uit handen moeten nemen. Uw menu wordt samengesteld aan de hand van het huidige seizoen. Ook wordt er goed uitgedacht wat er op tafel komt te staan zodat zo veel mogelijk van de producten wordt gebruikt. Met The Eet-Team heeft u dus een minimum aan afval, maar geniet u maximaal van versbereide gerechten samen met uw gasten.

Een uniek en creatief voorstel op maat voor uw evenement

Wilt u graag uw evenement in regio Amsterdam of elders in Nederland volledig uitbesteden, dan zorgt deze biologische cateraar niet alleen voor duurzame gerechten. Ook voor het bedenken en organiseren van entertainment én decoratie heeft u hier een ervaren partij gevonden. Direct en persoonlijk contact om uw evenement tot in de puntjes te regelen; dat zijn dé sleutelwoorden van The Eet-Team. Neem contact op om uw wensen te bespreken en ontvang een origineel en creatief voorstel op maat voor uw evenement.

https://the-eet-team.nl/