Menu

Restpartijen Tegels

Restpartijen tegels

Wilt u restpartijen tegels kopen? Dan bent u bij Ninos Natuursteen aan het juiste adres. Wij bieden een ruim aanbod aan restpartijen tegels aan, die gemaakt zijn van natuursteen. Dit is een robuust en duurzaam materiaal, dat erg goed gebruikt kan worden om muren op te vullen of te ondersteunen. In ons assortiment vindt u de mooiste soorten natuursteen van uitstekende kwaliteit. De restpartijen tegels kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden en zijn eenvoudig te plaatsen.

Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk deze dan op onze website! Of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Authentieke en natuurlijke kleuren

Als u zoekt naar mooie restpartijen tegels kijkt u natuurlijk ook goed naar de verschillende mogelijkheden op het gebied van kleur. Deze moet goed te combineren zijn met uw interieur. Kleuren van natuursteen zijn erg authentiek. Van zwarte, witte, grijze tot bruine tegels, wij hebben voor ieder huis wel restpartijen tegels in een geschikte kleur. De tegels zijn ook nog eens erg scherp geprijsd. Hoge kwaliteit, duurzaamheid, uitgebreid assortiment en aantrekkelijke prijzen: dat is waar u bij Ninos Natuursteen op kunt rekenen!

Over Ninos Natuursteen

Ninos Natuursteen is een bedrijf dat, zoals onze naam al suggereert, producten gemaakt van natuursteen kunt kopen. Wij hebben een breed assortiment aan uiteenlopende en unieke soorten natuursteen, van restpartijen tegels en graniet vloertegels tot marmeren vloertegels, kunststeen vensterbanken en steenstrips. Wij zijn een in Duitsland gevestigd bedrijf, in de plaatsen Essen en Gronau (Westfalen). Deze steden zijn goed bereikbaar vanuit Nederland. Kom gerust eens langs in onze 600m2 grote showroom, of neem contact op voor advies over ons assortiment!

Nog vragen?

Restpartijen tegels gezocht en benieuwd naar het aanbod van Ninos Natuursteen? Bekijk deze dan op onze website. Voor vragen over onze producten of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kun je contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

 

https://www.ninos-naturstein.com/nl/