M vd Webdesign
Image default
Woning en Tuin

Hart voor tuin én milieu in omgeving Roermond bij dit hoveniersbedrijf

Bij Jack Hannen Hoveniersbedrijf nabij Roermond hebben de hoveniers hart voor tuin én milieu. Tuinen zijn meer dan alleen wat planten bij elkaar. Tuinen zijn een expressie van liefde voor de natuur en het buitenleven. Echte hoveniers herkent u aan hun enthousiasme en passie voor al het groen in de wereld. Wat daarbij hoort is een missie om de wereld groener en milieuvriendelijker te maken. Bij dit hoveniersbedrijf nabij Roermond voeren de medewerkers die missie met passie uit, tuin voor tuin. Uw achtertuin als particulier of het groen rond uw bedrijfspand wordt ontworpen, aangelegd en onderhouden vanuit deze drijfveer en zorgt voor een prachtige omgeving.

De keuze maken voor meer groen in de wereld

Groen maakt blij. Het zorgt voor levendigheid, sfeer en doet ons denken aan gezondheid. Veel mensen in Nederland hebben tegenwoordig ‘stenen tuinen’ met een overvloed aan tegels en weinig planten in de perken. Vaak komt dit voort uit een bezorgdheid veel aan onderhoud te moeten doen. Jack Hannen Hoveniersbedrijf nabij Roermond komt graag bij u langs om advies te geven over planten die om weinig zorg vragen, maar toch de uitstraling van uw tuin en de faunavriendelijkheid flink verbeteren. Minder tegels betekent een betere afwatering en de juiste bomen en planten lokken prachtige vogels, vlinders en andere dieren naar uw tuin zonder dat u hier hinder van ondervindt. Echter hebben de dieren deze leefomgevingen wel nodig. Vraag gerust om advies over planten die weinig onderhoud nodig hebben, zodat uzelf niet veel tijd kwijt bent of de hoveniers van Jack Hannen slechts af en toe langs hoeven te komen.

Kies voor een milieuvriendelijke tuin

U wilt graag een mooie tuin hebben, maar dit mag natuurlijk niet ten koste van natuur en milieu. Het onderhoud van groen moet worden gedaan volgens dit principe. Een hoop narigheid in de tuin is te bestrijden met chemische middelen, maar dit is niet goed voor de aarde en kan daarnaast de planten die u wél wilt houden schade aanbrengen. Het hoveniersbedrijf in de buurt van Roermond weet veel van milieuvriendelijke oplossingen voor zaken als mos en ongedierte. Bestrijding met heet water bijvoorbeeld. Met behulp van effectieve apparatuur gaan de hoveniers aan de slag om uw tuin onkruidvrij te krijgen. Zelfs tuinmeubels zijn te reinigen met heet water. Chemische schoonmaakmiddelen zijn op deze manier verleden tijd.

https://jackhannen.nl/

Gerelateerde artikelen

Laat glas polijsten en uw ramen kunnen weer jaren mee

Ontvang specialistisch advies over uw woninginrichting in Eindhoven en omgeving

Bent u op zoek naar een vliegengordijn?