M vd Webdesign
Image default
Kinderen

Deze baby webshop draagt bij aan de ontwikkeling van jouw kind

Een baby webshop met producten die bijdragen aan de ontwikkeling van je kind: dat is Snoozebaby uit Amsterdam. Het idee van deze webshop is ontstaan toen een pasgeboren baby met wat opstartproblemen rust en comfort vond door aan zachte stofjes te voelen. Het kindje stopte hierdoor al snel met huilen en ging heerlijk slapen. De bedenkers van Snoozebaby vonden dit zo opvallend dat ze zich hier steeds meer in gingen verdiepen.

Het ontstaan van babyproducten met bewezen effectiviteit

Snoozebaby begon met het ontwikkelen van zachte babyproducten die baby’s een rustgevend een troostend gevoel kunnen bieden. Daarnaast is er middels een onderzoek naar voren gekomen dat de producten bijdragen aan de ontwikkeling van de fijne motoriek en de tastzin van kindjes. Om elke moeder te kunnen voorzien van deze babyartikelen, zijn ze wereldwijd verkrijgbaar gemaakt. Woon je in Nederland? Dan heb je geluk, aangezien jouw bestelling dan zonder extra kosten thuis wordt afgeleverd.

Welke producten kun je zoal bestellen?

Sinds de oprichting van Snoozebaby zijn er steeds meer babyartikelen in de webshop verkrijgbaar. Zo kun je bijna je hele babykamer voorzien van producten van Snoozebaby. Koop bijvoorbeeld een speelkleed, een knuffel, een draagzak, een wikkeldeken, een voedingskussen of een slaapzak. Ben je benieuwd wat ze nog meer in hun assortiment hebben? Kijk de baby webshop dan zelf eens rustig door.

Draag bij aan schoon drinkwater voor ieder kind

Bestel je een product bij Snoozebaby? Dan draag je niet alleen bij aan de ontwikkeling van jouw eigen kindje, maar ook aan de gezondheid van arme kinderen in Bangladesh. Een deel van de omzet van Snoozebaby gaat namelijk naar de Max Foundation. Deze foundation bestrijdt kindersterfte door kleinschalige drinkwaterprojecten te starten in Bangladesh. Een deel van de omzet van Snoozebaby wordt aan dit goede doel geschonken, waardoor er inmiddels al meer dan veertig Snoozebaby waterputten zijn gerealiseerd.

 

https://www.snoozebaby.eu/