M vd Webdesign
Image default
Woning en Tuin

Bent u op zoek naar een vliegengordijn?

Heeft u ook zo’n hekel aan vliegen, die zich een weg naar binnen vinden en u met hun gezoem uit uw slaap houden? Een vliegengordijn, ook wel een insectengordijn genoemd, is de beste manier om de zomer door te komen zonder dat u last heeft van vliegen. Een insectengordijn houdt niet alleen alle vliegen, maar ook muggen en ook andere vliegende en kruipende insecten uit uw woning. Een verademing voor iedereen die liever geen insecten in huis heeft. Hier leest u meer over de vliegengordijnen van Torresol.

Specialist op het gebied van het vliegengordijn

Wat kunt u doen aan vliegen, muggen of andere insecten die u het leven zuur maken? Het lijkt soms wel alsof deze beestjes overal doorheen komen, om u maar lastig te kunnen vallen. Sommige bedrijven verkopen gif om insecten aan te pakken, maar dat is erg slecht voor het milieu, voor uw gezondheid en ook niet huisdiervriendelijk. Eigenlijk is dat geen goede optie. Een insectengordijn van Torresol is een elegante en simpele oplossing voor uw probleem. Met een paar muisklikken heeft u een gordijn van de beste kwaliteit besteld. Het vliegengordijn is erg makkelijk op te hangen en is gemaakt van materialen van zeer hoogwaardige kwaliteit, waardoor het bijna niet kapot kan. Knappe vlieg die nu nog bij u binnen komt vliegen!

Luxe gordijnen van verschillende materialen

Het standaard vliegengordijn of insectengordijn van Torresol is een hulsgordijn. Luxere versies worden gemaakt van aluminium of met magnetische onderdelen. Kies een van de leuke patronen uit en u heeft niet alleen een praktische manier om vliegen en andere insecten buiten de deur te houden, maar ook een leuke versiering voor in huis. U kunt zelfs zelf een ontwerp maken en dat laten maken. Ook voor losse onderdelen en horren die precies in het raam passen, bent u hier aan het juiste adres.