M vd Webdesign
Image default
Woning en Tuin

De perfecte tafel kun je zelf samenstellen

Zoek je de perfecte tafel om jouw eethoek compleet te maken? Een tafel die perfect bij de rest van je interieur past? Dan is het een goed idee om met de hulp van Concept Table zelf een tafel samen te stellen. Kies een blad dat bij jouw smaak past en maak vervolgens een keuze over het onderstel dat eronder moet komen. Je hebt de keuze uit diverse ronde, rechthoekige en vierkante modellen, dus er is altijd wel een tafel die zowel qua stijl als grootte perfect aansluit op jouw inrichting. Nadat je de vorm van het tafelblad kiest, kun je kiezen uit verschillende materialen en stijlen voor het onderstel. Zo stem je de tafel volledig op jouw wensen af.

Kies uit verschillende materialen en modellen

Als je bij Concept Table een tafel gaat samenstellen, heb je de keuze uit verschillende materialen voor het onderstel. Kies bijvoorbeeld voor eikenhout en ga voor een warme sfeer. Houd je meer van een industriële look? Dan is zwart staal of roestvrijstaal wellicht een betere optie? Wat jouw stijl ook is, je kunt zeker een mooie tafel samenstellen via de handige tool op de website van Concept Table. Naast het materiaal van het onderstel, kies je ook uit verschillende modellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kruispoot of een robuuste tafel met een dwarsbalk? Wat jouw stijl ook is, je vindt zeker een model dat erop aansluit.

Bepaal zelf de grootte en de afwerking

Nadat je een vorm voor het tafelblad hebt gekozen en het type onderstel is het tijd om te bepalen hoe groot de tafel wordt. Je hebt de keuze uit verschillende lengte- en breedtematen, waardoor je zeker een tafel vindt die groot genoeg is. Ook zijn er verschillende afwerkingen waar je uit kunt kiezen om de tafel nog verder op jouw wensen af te stemmen. De keuzemogelijkheden zijn dan ook ontzettend uitgebreid wanneer je een tafel gaat samenstellen bij Concept Table. Zijn de mogelijkheden wat overweldigend en kun je wel wat advies gebruiken? Neem dan contact op met de medewerkers van dit bedrijf. Zij helpen je graag met het maken van een keuze.

https://www.concepttable.nl/