M vd Webdesign
Image default
Auto’s en Motoren

100% slagingskans met de theoriecursus van Gelijk Geslaagd

Ben je op zoek naar een cursus autotheorie in Zoetermeer waar je echt iets aan hebt? Dan hoef je niet meer verder te zoeken! Gelijk Geslaagd geeft eendaagse auto theoriecursussen die echt werken. Onze lesmethode is uniek en zit slim in elkaar. Tijdens de les gebruiken we heldere taal en trainen we met examenvragen. Er komen veel praktijkvoorbeelden aan bod die visueel ondersteund worden. Er is genoeg ruimte om vragen te stellen. We geven je handige ezelsbruggetjes en tips zodat je de theorie nog beter kunt onthouden.

Cursus en CBR examen op dezelfde dag

Schik niet als we je al om 07.00 naar de cursuslocatie laten komen. We beginnen expres zo vroeg, want we willen natuurlijk dat je genoeg tijd hebt om de theorie goed te leren. Uiteraard zorgen wij voor koffie en thee tussendoor. Je hoeft ook geen lunchpakket mee te nemen, wij verzorgen een heerlijke lunch. Met een volle buik en een hoofd vol met theorie gaan we samen met de andere cursisten naar het CBR. Hier meld je je aan met je reserveringsnummer en je legitimatie. Je reserveringsnummer regelen wij voor je als je je hebt ingeschreven voor onze cursus. Je kan beginnen aan je examen! Voor het maken van je examen krijg je 30 minuten de tijd. Doe je best en je zal glansrijk slagen, en dat binnen 1 dag!

Motor examen halen? Volg de motor theoriecursus!

Heb je je auto rijbewijs al op zak en ga je nu voor je motor rijbewijs? Gelijk Geslaagd biedt ook een dagcursus motor theorie aan. Schrijf je in voor onze cursus, slaag binnen 1 dag, haal je praktijkexamen en geniet van het rijden op je motor!

Wist je dat:

  • Bijna alle cursisten die onze cursus volgen in 1 keer slagen
  • Je vanaf je 17e onze cursus mag volgen
  • Onze cursus geschikt is voor iedereen, ook als je faalangst, dyslexie of ADHD hebt
  • Je onze cursus gratis mag overdoen als je de eerste keer zakt

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/