M vd Webdesign
Image default
Dienstverlening

Woning ontruimen? Alle Rommel Opgeruimd neemt u het werk uit handen

Een dierbare verliezen is heel erg verdrietig. Naast het missen en rouwen moet er ook nog eens heel veel geregeld worden. Zaken waar uw hoofd op dat moment niet altijd naar staat. Zoals een huisontruiming. Een huis ontruimen na overlijden kost veel tijd en geregel. Zou u graag ontzorgt worden bij het leeghalen van een woning? U kunt professionele hulp inschakelen. Alle Rommel Opgeruimd is een bedrijf dat al meer dan 20 jaar ervaring heeft en op een discrete en respectvolle manier woningen leegruimt. Wij ontruimen huur- en koopwoningen, appartementen en seniorenwoningen. Naast het ontruimen zorgen wij er ook voor dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd.

Wanneer u ons belt kunnen we aan de hand van vragen die wij stellen over de woning vaak al een richtprijs aangeven. We komen vervolgens gratis bij de woning langs om een offerte op te stellen, de prijs die op de offerte staat is een vaste prijs. Er komen achteraf dus geen onverwachte of extra kosten bij.

Op welke manier ontruimen wij een woning?

Als wij een woning komen ontruimen na een overlijden zorgt u ervoor dat alle waardevolle spullen van te voren uit de woning zijn gehaald. De rest regelen wij. We zullen de hele woning leeghalen. We werken als een verhuisbedrijf, dit wil zeggen dat we alle kleinere spullen netjes in dozen verpakken en de hele inboedel netjes in een vrachtwagen zetten. Wij werken dus niet met een afvalcontainer zoals veel ontruimingsbedrijven doen! Onze vrachtwagens zijn blanco en gesloten, we gaan dus uiterst netjes en discreet met de spullen van uw dierbare om. Wij kunnen de spullen schenken aan een goed doel wanneer u dit wilt. Als de woning leeg is verwijderen we de vloerbedekking of laminaat, gordijnen en gordijnrails en de verlichting. Wanneer dit nodig is dichten we ook kleine gaatjes in de muren en plafonds.

7 dagen per week bereikbaar

Alle Rommel Opgeruimd werkt met een vast en hecht team. Wij zijn telefonisch zeven dagen per week bereikbaar, ook in het weekend en ’s avonds. Of het nu gaat om een huis leeghalen na overlijden, echtscheiding, verhuizing naar een verzorgingstehuis of van ex-huurders, wij komen u graag helpen en nemen u het werk uit handen.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/