M vd Webdesign
Image default
Verbouwen

Wat voor trap wilt u laten maken?

Is uw woning toe aan een grondige renovatie? Of gaat u verhuizen en voldoet de trap in uw nieuwe woning niet aan uw wensen? Dan is het laten maken en plaatsen van een trap door een specialist een uitstekend idee! Timmerbedrijf Schenning is het bedrijf dat u hiervoor inschakelt. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vervaardigen en repareren van trappen, ramen, deuren en kozijnen. Bovendien is dit ook het bedrijf dat u benadert voor schuur- en schaafwerk, architraven en het zetten van plinten. Zo bent u eigenlijk bij Timmerbedrijf Schenning aan het juiste adres voor werkzaamheden in uw hele woning.

Ontdek de werkwijze van deze trappenmaker

Doordat de trappen bij Timmerbedrijf Schenning door echte vakmensen worden vervaardigd, bent u altijd zeker van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien kunt u zelf kiezen wat voor trap u wilt laten maken. Wilt u een minimalistische trap in uw industriële woning? Een eiken of vuren trap? Of toch liever een trap met een klassieke uitstraling? Het is allemaal mogelijk. De specialisten komen vooraf bij u langs om alles op te meten en te bespreken wat uw wensen zijn. Vervolgens wordt de trap uitgetekend, gemaakt en tot slot bij u geplaatst.

Ook voor traprenovatie

Als uw huidige trap kapot of verouderd is en u deze wilt laten maken, dan kunt u ook op deze vakmensen rekenen. Ze komen bij u langs, waarna u een offerte ontvangt. Als u akkoord bent, wordt er een afspraak ingepland en wordt uw trap gerenoveerd.

Ga voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Zoals u kunt lezen, kunt u bij Timmerbedrijf Schenning terecht voor allerlei timmerwerken. Hierbij bieden ze ook nog eens goede service. Dankzij korte levertijden, de kwaliteit en voordelige prijzen, profiteert u van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met de vakmensen van Timmerbedrijf Schenning.

https://timmerbedrijfschenning.nl/