M vd Webdesign
Image default
Woning en Tuin

Voegwerk laten uithakken door deze specialist

Zowel in bedrijfsgebouwen als in woningen moet eens in de zoveel tijd het voegwerk gerenoveerd worden door dit te gaan uithakken en te gaan vervangen. De eerste indruk van een gebouw is namelijk heel belangrijk, dus u wilt niet dat uw voegwerk er slecht uitziet. Het vervangen van voegwerk is echter geen eenvoudige klus. Laat dit werk daarom over aan een specialist, zoals Van den Bogaart Gevelrenovatie uit Volkel, in Noord-Brabant.

Stap één van gevelrenovatie is het uithakken van voegwerk

Voegwerk in een muurtje lijkt maar een detail, maar het is toch erg belangrijk. Niet alleen omdat een muur met net voegwerk er beter uitziet, maar vooral ook omdat goed voegwerk bijdraagt aan de stevigheid van de muur. Door de voegen komt er namelijk minder vocht tussen de stenen, zodat de stenen niet poreus worden. Op deze manier raakt de muur minder snel beschadigd, zodat gevaarlijke situaties worden voorkomen. De kwaliteit van voegwerk neemt echter in de loop der tijd af. Dit komt ook door het Hollandse klimaat, met grote temperatuurverschillen en zure regen. Hierdoor brokkelen muren in rap tempo af. Hierdoor komt er water tussen de stenen, waardoor de muur nog meer beschadigd raakt. Daarom is het belangrijk om voegwerk tijdig te laten uithakken, restaureren en vervangen.

Deze specialist werkt volgens een stappenplan

Van den Bogaart Gevelrennovatie en Voegwerken uit Volkel (Noord-Brabant) is dé specialist in gevelrenovatie. Zij werken altijd volgens een strak stappenplan:

  1. Stap 1 is het uithakken van het voegwerk, met een geavanceerde machine die het voegwerk snel in stukjes hakt
  2. Met een hogedrukreiniger of speciale reinigingsmachine wordt het voegwerk schoongemaakt, zodat het vernieuwd kan worden.
  3. Het nieuwe voegwerk wordt op een vakkundige manier aangebracht

Omdat deze werkzaamheden op een vakkundige manier worden uitgevoerd, geniet u nog jarenlang van een mooie, stevige gevel, zodat u uw klanten kunt ontvangen in een mooi pand

https://bogaartgevelrenovatie.nl/