M vd Webdesign
Image default
Dienstverlening

Your Business Online is een social media bureau met een duidelijke visie

Het totaalplaatje, daar kijkt Your Business Online naar. Sociale media worden beschouwd als onderdeel van de totale communicatie. Adverteren op Instagram, Facebook marketing en een vernieuwende LinkedIn strategie: het hoort er allemaal bij. Voor iedere afzonderlijke klant wordt een unieke strategie uitgestippeld die gericht is op concreet resultaat. Wat voor resultaat? Dat hangt af van jouw belangrijkste doelstellingen. In veel gevallen hebben hogere omzetcijfers, grotere naamsbekendheid, meer verkopen en betere online zichtbaarheid prioriteit. Een concreet doel dat er de afgelopen jaren is bijgekomen: interactie met klanten. Dit heeft natuurlijk te maken met het feit dat onze levens zich voor een steeds groter deel online afspelen. We communiceren online. We kopen bij webshops. We regelen zowel privé- als werkzaken via internet. De consument vind je niet meer op straat of in de winkel. Je treft hem online.

Een deskundig team met kennis en creativiteit

Joeri Peeters en Dirk Foesenek zijn zo’n 10 jaar geleden gestart met Your Business Online. Inmiddels werken er, Dirk en Joeri meegerekend, 8 mensen. Sommigen hebben zich gespecialiseerd in design, content of video. Anderen leggen zich toe op strategie, analyses, sales of verkoop. Met de Nederlandse en / of Europese hoofdkantoren van belangrijke sociale media als Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest en YouTube is nauw contact.

Samengevat zijn dit de speerpunten van Your Business Online:

–        een jong, enthousiast en kundig team;

–        jarenlange ervaring;

–        meer dan 1000 klanten;

–        gericht bereiken van de doelgroep;

–        een vast contactpersoon;

–        besparing van kosten én tijd;

–        specialisatie per branche.

Succes met social media

Woonwinkel Kwantum vroeg Your Business Online om hulp bij het vervullen van specifieke vacatures. Er werden video’s online gezet zodat mensen kennis konden maken met Kwantum en de sfeer van dit bedrijf. Er is geadverteerd op Facebook en Instagram om de doelgroep te bereiken. Geïnteresseerden werden naar de vacaturesite geleid en kregen de baanopties in de eigen regio te zien. Al met al is het volgende bereikt:

–        137.000+ bereik;

–        113 sollicitanten;

–        15 sollicitanten in België;

–        <€5 kosten per sollicitant.

Voor andere succesverhalen kun je terecht op de website.

https://www.yourbusinessonline.nl/