Menu

Technicien maintenance

Technicien maintenance

Je komt als Maintenance supervisor terecht binnen een sfeer waar teamwork vooropstaat. Maar je krijgt ook de zelfstandigheid om boeiende en gevarieerde projecten eigenhandig tot een goed einde te brengen. Dit bedrijf beschikt over de nieuwste technologieën en vindt het van groot belang dat de werknemers deze ook beheersen. Dit wordt gedaan via bijscholing.

Jouw verantwoordelijkheden

Als maintenance supervisor sta je in voor het in goede banen leiden van onderhoudswerken omtrent rotating equipment. Hiervoor gebruik je jouw kennis van pompen, compressoren, turbines,… Je bent verantwoordelijk voor zowel de werkvoorbereiding als de supervisie op de werf. Tijdens de werkvoorbereidingsfase sta je in voor: offerte aanvragen, probleemanalyses, bestellingen materialen, planning van de arbeiders,…. Eens de uit te voeren werken optimaal zijn voorbereidt zorg je voor een conforme opvolging. Hierin ondersteun je de techniekers en doet technische inspecties. Je stuurt in totaal 5 tot 10 techniekers aan en deelt jouw kennis van rotating equipment met hen.

Jouw profiel

Als Maintenance supervisor beschik je over:

  • Een hoger technisch diploma of gelijkwaardig door ervaring
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Kennis van rotating equipment
  • Nederlands & Engels

 

Woorden die bij jou passen zijn: verantwoordelijkheidszin, flexibiliteit & stressbestendigheid.

Ons aanbod

Vanuit onze marktkennis begeleiden wij jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten. We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.

https://www.vindazo.be/vacatures/technicien-maintenance.html