M vd Webdesign
Image default
Meubels

Uniek behang

Uitgekeken op jouw huidige behang? Dan ben je vast van plan om voor iets nieuws te gaan. Nou zijn er verschillende patronen en kleuren. Maar welk behang past nou echt bij jou en jouw huis? Behang kan namelijk erg duur zijn en verander je dan ook niet elk jaar, je wilt dan ook dat het de komende jaren goed zit. Misschien is een uniek behang wel iets voor jou!

 

Voordelen van een uniek behang

Een uniek behang sluit perfect aan op jouw karakter of levenswijze. Houd jij helemaal van dieren? Of word je helemaal rustig van de natuur? Je kan dan kiezen om behang te kopen waarbij je omringt wordt door dieren of de natuur. Houd je van beide? Kies dan juist voor een patroon van dieren die in de natuur zitten. Met een uniek behang op de muur creëer jij je eigen ruimte waar jij je helemaal thuis voelt. Daarnaast ook erg leuk om je meubels af te stemmen op het behang, dat kan doormiddel van bijvoorbeeld mooie fauteuils, stoelen of banken. Door de details raak je nooit uitgekeken en pas je het helemaal aan naar jouw behoefte.

 

Behang plakken

Behang kan je zelf plakken, maar ook laten plakken door iemand anders. Nou is zelf plakken wel goedkoper, maar heb je wel kans dat je het niet perfect plakt. Dat is natuurlijk super zonde, want je kan het er moeilijk weer afhalen en er opnieuw opsmeren. Dan ben je alsnog niet goedkoop uit. Daarnaast kost het tijd om behang te plakken, een professional heeft hier juist helemaal geen moeite mee. Die plakt in een korte tijd gelijk de gehele kamer goed, waardoor je zelf geen tijd erin hoeft te stoppen. Daarnaast kunnen bepaalde hoekjes lastig zijn, hier heeft een professional ook geen moeite mee. Wil je het toch zelf plakken? Dat is natuurlijk gewoon mogelijk. Met een behangtafel, behanglijm en behangschaar kom je een hele eind. Wil je zeker van zijn dat alles recht hangt kan je ook nog gebruik maken van een loodlijn en aandrukrol.

https://dsco.nl/uniek-behang