M vd Webdesign
Image default
Kinderen

Luiertaart kopen, voor welke taart ga jij?

Wanneer er een kindje geboren is, is een luiertaart en leuk en origineel cadeau om te geven. Luiers geven als cadeau klinkt misschien een beetje gek, maar de kersverse ouders hebben er echt nog wat aan. Wist jij dat een alleen al in het eerste levensjaar ongeveer 2555 luiers verbruikt?

 

Wil jij een luiertaart kopen, dan zijn er tal van mogelijkheden. Luiertaarten zijn er is allerlei soorten. Zo kan jij kiezen uit verschillende thema’s, vormen en kleuren of er zelf eentje samenstellen. Waar ga kies jij voor?

 

Keuzestress

Een luiertaart kopen die je niet zomaar. Er zijn zoveel verschillende soorten luiertaarten dat het bijna wordt om keuze te maken. Vind jij het ook lastig om te kiezen? Dan bij voorbaat alvast wat handig tips:

 

  1. Bepaal vooraf wat het budget is dat je willen uitgeven aan een luiertaart. Luiertaarten zijn er is verschillende vormen en maten met elk kun eigen prijs. Luiertaarten zijn er vanaf ongeveer €15,00 en kunnen oplopen tot een bedrag van €280,00.
  2. Weet jij wat het geslacht van de baby, dan kan het helpen om hierop te filteren. Liever niet filteren op geslacht en daarmee ook kleur? Kies dan voor de optie ‘jongen en meisje’. Binnen deze optie krijg je alle luiertaarten die bestempeld zijn als genderneutraal.
  3. Weet jij je echt geen raad meer met de voor ‘gebakken’ taarten, dan kan jij altijd nog je eigen luiertaart samenstellen! Hier vertel ik je later in de tekst meer over.

 

Soorten taarten

Zoals al eerder benoemd is zijn luiertaarten en dus in allerlei verschillende thema’s, vormen en kleuren. Om je een goed beeld te geven van de verschillende optie, zal ik er hier een paar voor je op een rij zetten:

 

–       Difrax Scooter Luiertaart Rood

–       GP Formule 1 raceauto – Luiertaart Champions edition

–       Vliegtuig Luiertaart Oker

–       Tweeling Jeep Roze Luiertaart

–       Vlinder Grijs Luiertaart

Zelf een luiertaart samenstellen?

Wil jij je eigen luiertaart samenstellen, dan zijn er een aantal stappen om te doorlopen.

 

Als eerste kies je uit hoeveel lagen je de taart wil laten bestaan. Ga jij voor een taart van 3, 4 of 5 lagen? In de volgende stap kies je welk kleur lint er gebruikt gaat worden rondom de taart en kies je de producten die jij de baby en ouders zou wil geven. Bij het kiezen van de producten is de keuze reuze! Je kan onder ander kiezen uit:

–       Verschillende kleuren gastendoekjes

–       Hydrofiel luiers

–       Verschillende knuffeltjes, knuffeldoekjes en rammelaars.

–       Speentjes en flesjes

–       Verschillenden kledingstukken, badjassen, rompertjes, t-shirtjes, longsleeves, slabbetjes, mutsjes en slofjes.

 

Wil je de gekozen kledingstukken laten bedrukken met de naam van het kind, dan kan dit! In dit geval maak je ook nog een keuze voor een lettertype en de kleur van de bedrukking.

 

Is de luiertaart helemaal naar wens en zitten alle producten er in, dan het cadeau bijna klaar om te geven. Alleen nog even een feestelijke cadeauverpakking kiezen en een lief kaartje toevoegen!

 

Waar ga jij voor? Stel jij zelf een taart samen of ga jij liever voor een van de voor ‘gebakken’ taarten?

https://www.geboortegift.nl/kraamcadeau/luiertaart/