M vd Webdesign
Image default
Sport

Trainen met Tec Suit of 12-kanaals stimulatiepak

Heb je een drukke baan en/of druk gezinsleven? En wil je sporten wanneer het jou uitkomt? Dan is een EMS apparaat waarmee je thuis kunt trainen ideaal. Is een ems training gevaarlijk? Nee, trainen met EMS is veilig. De spieren worden gestimuleerd door kleine stroomstootjes die aanvoelen als een lichte tinteling. EMS is zeer effectief en een training duurt maar 20 minuten.

Tec Suit

StimaWELL heeft een nieuwe TecSuit ontwikkeld. Dit pak is uitgerust met geïntegreerde droge elektroden. Het Tec Suit is gemaakt van antibacteriële hightech vezels. Het Tec Suit heeft een goede pasvorm, gaat lang mee en je kunt er optimaal in bewegen. Voorheen moest het stimulatiepak nat gemaakt te worden. Dat is bij een Tec Suit niet meer nodig. De gekozen spierpartijen worden met het EMS-apparaat gericht getraind. Met de EMS trainer wordt gebruik gemaakt van laagfrequente of middenfrequente elektrische stimulatie die de gekozen spieren met de juiste intensiteit stimuleert. Hierbij zij de voor-en achter-elektroden op de armen en benen apart in te stellen.

Via ikwilstimawell.nl kun je een EMS training huren. De ems training kosten vallen mee. Al vanaf €69 per maand kun je een EMS apparaat huren inclusief 12-kanaals stimulatiepak en bandelektroden. Je kunt een EMS training huren voor 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden.

Wanneer je EMS-training huurt, ontvang je het volgende:

  • 1 StimaWELL EMS apparaat
  • Een Tec Suit of 12-kanaals stimulatiepak
  • Bij een 12-kanaals stimulatiepak ontvang je ook 2 bandenelektroden (1 voor de bovenbenen en 1 voor de bovenarmen)
  • Een gepersonaliseerde trainingskaart
  • Je hebt de keuze uit 70 trainingsprogramma’s
  • Toegang tot de telefonisch helpdesk

EMS wordt al jaren gebruikt voor pijntherapie. Veel klinieken maken hier gebruik van. EMS is nu steeds meer in opmars gekomen en wordt gebruikt om het hele lichaam te trainen door middel van kleine stroomstootjes. Uit vele onderzoeken is gebleken dat EMS zeer effectief is!

https://ikwilstimawell.nl/