M vd Webdesign
Image default
Woning en Tuin

Schaf de haagbeuk aan bij een ervaren kweker van bos- en haagplantsoen

Heeft u interesse in het aanschaffen van een haagbeuk? Bij Roelands Boomkwekerijen B.V. vindt u altijd een groot assortiment aan producten van de beste kwaliteit. Door de jaren heen heeft dit bedrijf zich gespecialiseerd in het kweken van bos- en haagplantsoen. Met al meer dan 25 jaar ervaring in het kweken van haagplanten en struiken, gebruiken de specialisten de nieuwste technieken en uitstekend vakmanschap om producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding aan te kunnen bieden. Iedere haagbeuk die u bij Roelands Boomkwekerijen B.V. koopt, is met zorg gekweekt en kan op ieder moment van het jaar worden geleverd. Uiteraard kunt u ook altijd bij de specialisten van dit bedrijf terecht voor deskundig advies.

Wat is de haagbeuk en waarvoor wordt deze gebruikt?

De Carpinus betulus, ook wel haagbeuk genoemd, is een middelgrote boom met een gladde stam. Zowel de kroon als de stam doet denken aan een beuk. Maar wist u dat de beuk geen familie is van de haagbeuk? In de maanden april en mei begint deze plant met bloeien, wat relatief vroeg in het jaar is. Bovendien heeft de Carpinus betulus weinig last van aantasting of ziektes. De plant is uitermate geschikt als haag vanwege het feit dat hij zijn bladeren lang vasthoudt. Dit betekent dat u het hele jaar door voldoende privacy creëert. Hij wordt veel gebruikt voor afscheidingen in parken en op brede groenstroken, maar is minder geschikt voor kleine tuinen en smalle straten. Dit komt omdat de haagbeuk heel breed kan worden.

Een unieke levercapaciteit

Roelands Boomkwekerijen B.V. is hét adres om de haagbeuk in de gewenste hoeveelheden aan te schaffen. Profiteer hierbij van een unieke levercapaciteit: al het bos- en haagplantsoen kan het hele jaar door door dit bedrijf worden geleverd. Wanneer u contact wilt opnemen over producten uit het sortiment van deze specialist, staan de medewerkers u graag te woord.

https://www.roelandskwekerij.com/

Gerelateerde artikelen

Ontdek de House Doctor woonaccessoires in deze webshop

Bent u op zoek naar mooie tegels in de omgeving van Eindhoven?

Ontvang specialistisch advies over uw woninginrichting in Eindhoven en omgeving