M vd Webdesign
Image default
Woning en Tuin

Laat glas polijsten en uw ramen kunnen weer jaren mee

Glas polijsten is vakwerk. Het is een techniek die alleen uitgevoerd kan worden door professionals met verstand van zaken. Maar het resultaat is er dan ook naar. Als een ruit een lelijke kras heeft opgelopen dan hoeft deze in veel gevallen niet in zijn geheel vervangen te worden. Door het glas te polijsten verdwijnen de krassen en is de ruit weer als nieuw. Wilt u flink geld besparen voor het renoveren van uw ruiten, kies dan voor polijsten in plaats van vervangen. Dit scheelt namelijk aanzienlijk in de kosten en het resultaat is minstens zo mooi als nieuw glas laten zetten.

Een ontsierende kras wordt volledig verwijderd met polijsten

Een lelijke kras op de ruit is zo gemaakt. U hoeft maar een keer per ongeluk met iets scherps langs het glas te gaan en het kwaad is al geschied. Datzelfde geldt voor een steentje dat tegen de ruit spat. Vaak gaat dat gewoon goed, maar het kan ook zorgen voor een lelijke plek in de ruit. Het glas polijsten kan dit probleem oplossen zonder dat de ruit hoeft te worden vervangen. Vooral bij grote glaspartijen is het natuurlijk ontzettend zonde om een hele ruit te laten vervangen als polijsten van het glas ook een optie is. Deze kosten worden vaak vergoed door uw glasverzekering, omdat de verzekeraar uiteraard ook graag kiest voor een zo goedkoop mogelijke oplossing.

Laat uw glas polijsten door een professional

Wilt u glas laten polijsten? Laat dit dan uitvoeren door een professional met verstand van zaken. De kans dat de ruit barst en alsnog vervangen moet worden is dan het kleinst. U kunt hiervoor bijvoorbeeld een beroep doen op Glasfiks International Glasrenovatie in Zierikzee. U kunt hen direct bellen om een afspraak te maken. Wilt u eerst een prijsopgave, dan kan dat natuurlijk ook. U kunt hiervoor eveneens telefonisch contact opnemen of maak gebruik van het contactformulier op de website. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen of u ontvang een reactie per e-mail.

https://www.glasfiks.nl/