M vd Webdesign
Image default
Cadeau

Kosten cocktailshaker inhuren voor jouw evenement

Je hebt je vast wel eens afgevraagd wat zijn de kosten van het inhuren van een cocktailshaker. Het is eigenlijk nog niet eens zo enorm prijzig en je krijgt er een unieke ervaring voor terug. Benieuwd hoe zo een cocktailbar er nou eigenlijk uit ziet? Bekijk hier dan de foto’s.

Waar uit zijn de kosten van een cocktailshaker inhuren opgebouwd?

Het is niet alleen de cocktailshaker die je inhuurt. Het is een volledig pakket waar je voor betaald. Maar ook dit pakket kan voor iedere klant gepersonaliseerd worden. We kunnen de cocktailbars op elk denkbaar evenement plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een tuinfeest, bruiloft, verjaardag, een beurs, zo kan je maar door gaan. Dat pakket bestaat uit een aantal dingen: de bar, de tools, het glas werk, het leukste bar personeel van heel Nederland, de op en afbouw van de bar, de mooiste versieringen en de aller beste service van onze sales medewerkers die je helpen met het hele proces. We hebben verschillende bars waar je uit kan kiezen en we kunnen zelfs bars om toveren tot een bar waar jouw eigen branding opstaat. Ook komen we met ons eigen vervoer naar jou toe. We nemen eigenlijk alle zorgen uit handen, hoe relaxed is dat?

Waar kan je nog meer uit kiezen

We hebben personeel dat getraind is om heel veel verschillende cocktails te kunnen maken. Wat jou wens is kunnen wij realiseren. Heb je een speciale wens naar een soort personeel? Dat kunnen wij voor je regelen. Wil je dit nu op jouw evenement hebben? Vraag dan een offerte aan bij Bar Company!

https://www.barcompany.nl/