M vd Webdesign
Image default
Cadeau

Dingen die je kan vragen als kraamcadeau

Vind je het lastig om tips te geven als mensen je vragen wat je wil als kraamcadeau? Misschien ben je bang om inhalig over te komen, of weet je niet goed wat je wil. Het is ook niet makkelijk om te zeggen: dit wil ik van jou krijgen. Maar draai het nu eens om? Wil je liever cadeautjes waar je niks aan hebt, dat is toch zonde van het geld? En de visite is blij met jouw tips.

Vraag een sieraad

Een zilveren sieraad voor jou of voor je kindje is misschien wel het mooiste cadeau dat je je maar kan wensen. Het staat meteen symbool voor de geboorte van je kindje en wordt op die manier een item dat in de herinneringendoos voor later gaat. Of in je sieradenkistje. Maar een baby armbandje is natuurlijk vooral om lekker te dragen. Kies voor een sterk en zilveren exemplaar, dan hoef je niet bang te zijn dat er een laagje af gaat en het gaat verkleuren.

Vraag een aandenken

Die babytijd gaat al zo snel voorbij en een duizendste spuugdoekje of sokjes heb je echt niet meer nodig. Misschien is een aandenken aan deze bijzondere periode een mooi een duurzaam cadeau. En dat die niet altijd de hoofdprijs hoeven te kosten bewijst dit wel. Vraag bijvoorbeeld een cadeaubon voor een fotoboeken service. Die prijzen lopen namelijk best op, net als de grote aantallen foto’s die je van je kleintje zal maken. En een afgedrukte foto is toch echt veel meer waard dan eentje op je camera of telefoon.

Vraag een bijdrage

Heb je een groter cadeau in gedachten? Bijvoorbeeld een babynestje of een design kinderstoel? Dan kan je ook een financiële bijdrage vragen. een envelopje is misschien wat minder leuk en traditioneel, maar op die manier kan je wel investeren in een mooi groot item dat je anders minder snel zou aanschaffen.

Bedenk dat je altijd tips kan geven en dat het bezoek uiteindelijk zelf bepaalt wat ze meenemen. Gewoon doen dus, en de komst van je baby is het mooiste cadeau van zichzelf.

https://www.lovy.nl/kraamcadeau-originele-tips/