M vd Webdesign
Image default
Cadeau

Een kraamcadeau kopen voor het baby’tje van je broer of zus

Je broer of zus heeft een baby’tje gekregen en je wilt een kraamcadeau kopen om de kleine op deze wereld te verwelkomen. Voor jou is het ook niet niks: je bent oom of tante geworden! En natuurlijk is jouw broer heel belangrijk voor je, of is je zus net voor ’t eerst moeder geworden en neemt ze jou mee in haar emotionele ervaring. Voor zo’n speciale gelegenheid wil je een speciaal kraamcadeau kopen. Het liefst koop je iets persoonlijks wat niet alleen een mooi cadeau is voor de baby, maar ook aan de ouders laat zien hoe belangrijk zij en hun pasgeboren baby voor jou zijn. Bij Zilverdraakje vind je dit soort persoonlijke cadeaus.

Disney-herinneringen ophalen

Keek jij bijvoorbeeld als kind naar Disney-films met je broer of zus? Welke was jullie favoriet? Dombo, de Leeuwenkoning, Bambi of Mickey Mouse? Dan is het heel leuk om in het thema van jullie eigen kindertijd een kraamcadeau te kopen. Denk hier aan de Disney baby spullen van Zilverdraakje. Van elk Disney-figuur is er een groot assortiment aan leuke kraamcadeaus om te kopen: fotolijstjes, fotoalbums, bekers, spaarpotjes, beeldjes en knuffels. Een knuffel van Dombo zal jouw broer vast en zeker ontroeren als jullie vroeger altijd samen naar Dombo keken. Op deze manier kun je met Disney baby spullen toch een heel persoonlijk cadeau geven.

Verder personaliseren van een kraamcadeau

Heb je niet zozeer een Disney-figuur dat belangrijk voor jou en je broer of zus is geweest? Of vind je het nog niet persoonlijk genoeg? Een kraamcadeau kopen bij Zilverdraakje is juist zo leuk omdat de opties om te personaliseren eindeloos zijn. Er is een groot assortiment aan verzilverde Disney baby spullen, die gegraveerd kunnen worden met de naam van de baby of de geboortedatum. Zo maak je het cadeau nog persoonlijker. Jouw broer of zus zal zo’n persoonlijk kraamcadeau ongetwijfeld waarderen.