M vd Webdesign
Zakelijke dienstverlening

Koelopslag en -transport waar u op kunt vertrouwen

In het vrieshuis van Frigo Group worden diepgevroren levensmiddelen op verantwoorde wijze opgeslagen. Zowel de opslag als het vervoer van bevroren en/ of gekoelde producten behoren namelijk tot de expertise van dit familiebedrijf.

Twee vrieshuizen in Nederland

Het was Hein van Elderen die in 1973 -hij was toen akkerbouwer- het eerste vrieshuis in Nieuw-Vennep opende. Twintig jaar later kwam er een tweede locatie bij: ’s-Heerenberg. In totaal biedt Frigo Group inmiddels ruimte aan 65.000 pallets met bevroren artikelen. Van brood tot desserts en patat, maar ook fruit en vlees.

Sinds 2007 is het transport als dienstverlening erbij gekomen, onder de naam Frigo Group Logistics. Tot de klantenkring behoren zowel kleine als grote bedrijven in binnen- en buitenland. Frigo Group beschikt over ISO22000 en IFS-certificering. Speciaal voor klanten uit het MKB is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het Warehouse Management Systeem (WMS). Als klant kunt u orders plaatsen aan de hand van uw eigen ordernummers en aflevergegevens.

Strenge kwaliteitseisen

Frigo Group Logistics staat bekend als marktleider in de branche van koeltransport. Als het om geconditioneerde opslag gaat, kunt u vertrouwen op het Frigo Team. Hygiëne en kwaliteit staan altijd op nummer 1. Het team chauffeurs dat het transport op dagelijkse basis uitvoert, houdt zich aan de strenge eisen die er tegenwoordig gelden. Onderlinge communicatie en met name ook die met de klant hebben alle medewerkers van Frigo Group hoog in het vaandel. Als relatie kunt u steevast rekenen op: ‘afspraak is afspraak’.

Als u nieuwsgierig bent naar wat deze firma voor u zou kunnen betekenen, neem dan gerust contact op. Margreet van Elderen is de contactpersoon in Nieuw-Vennep: +31 252 419 017. In ’s-Heerenberg is Henk van Veen uw aanspreekpunt. Hij is te bereiken op +31 314 66 51 25. Komt het beter uit om te mailen, dat kan vanzelfsprekend ook. De mailadressen van beiden zijn: margreetvanelderen @ frigogroup.com en henkvanveen @ frigogroup.com.

http://www.frigogroup.com/