M vd Webdesign
Toerisme

Een droomvakantie boek je bij All over Tours

Als je een vakantie of misschien wel een huwelijksreis naar Australië overweegt, kun je rekenen op het mooiste dat de wereld te bieden heeft. Prachtige steden, hagelwitte zandstranden en helderblauw water, zoals bij de Whitsunday Islands. Maar ook de ruige outback, unieke cultuur en heerlijk eten en drinken staan op je te wachten.

Een reis, ter voorbeeld

Om je in de stemming te brengen, beschrijven we kort twee voorbeeldreizen. Als eerste het zuidoosten van Australië per huurauto. Je rijdt op de Great Ocean Road langs de indrukwekkende kustlijn, bezoekt Sydney en Melbourne en overnacht in gastvrije guesthouses. Natuurlijk is er ook tijd voor natuur. De Australische pinguïns, koala’s en kangoeroes: je zult ze allemaal tegenkomen! Een andere mogelijkheid is een fly-drive door het oosten en het rode hart van Australië. Het Great Barrier Reef staat op het programma. Net als een excursie naar Arnhem Land waar je kennis maakt met de Aboriginals. Verder ga je zeilen, snorkelen, wandelen en wijn proeven. Het is geen vakantie, het een ervaring voor het leven.

Nieuw Zeeland, ademend mooi

Een huwelijksreis in Nieuw Zeeland bied een ervaring om nooit te vergeten. Bij All over Tours kun je op alles rekenen behalve een standaardreis. We zijn specialist in op maat samengestelde trips voor jong en oud. Afhankelijk van jouw voorkeuren -sportieve vakantie, zon en strand, uitgaan in een bruisend stadshart of juist genieten van ultieme rust en luxe- krijg je een persoonlijk aanbod.

Nieuw Zeeland heeft eigenlijk alles in zich. Je kunt er zwemmen met dolfijnen, maar ook skiën. Je bezoekt een schapenboerderij, rotsen met authentieke tekeningen van de Maori’s en het strand van Rarotonga. En wat te denken van een dagje shoppen en heerlijk dineren in Wellington. Of een dagtrip naar Art Deco stad Napier. Verblijf in luxueuze lodges om koninklijk te genieten. Je ziet het, er zijn eindeloos veel mogelijkheden om een huwelijksreis naar Nieuw Zeeland in te vullen. Laat ons weten hoe jouw ideale vakantie eruit ziet en we gaan voor je aan de slag.

 

https://www.allovertours.nl/