M vd Webdesign
Zakelijke dienstverlening

Jouw toekomst begint vandaag met een auto theoriecursus!

Een theoriecursus in Amsterdam, daar kun je je vandaag voor opgeven. Het grote voordeel van de cursussen die 123 Theorie aanbiedt, is dat de lessen en het CBR-examen op een en dezelfde dag plaatsvinden. Op onze site zie je een actueel overzicht van de aankomende lesdagen in Amsterdam.

Gewoon een ochtend leren, en examen in de middag!

Het aanmelden gaat bij ons eenvoudig en snel. Je kent de verhalen vast wel van je ouders, ooms of tantes. Verhalen over eindeloos zwoegen en zweten voordat het zo geliefde theoriecertificaat gehaald is. Dat was vroeger, tegenwoordig kan het ook echt anders. 123 Theorie heeft namelijk een systeem ontwikkeld waarbij vooraf thuis studeren uit veel te duren boeken die zelf moet kopen, helemaal niet meer nodig is. Onze docenten geven je een stoomcursus van één dag en laten je oefenen met echte examenvragen. Dezelfde middag nog wordt je naar de examenlocatie gebracht. Al het geleerde zit dan nog vers in je geheugen en zenuwen zijn dus helemaal niet aan de orde. Laat het ons weten als dit je aantrekkelijk in de oren klinkt. We verwelkomen je graag op de eerstvolgende theorietraining in Amsterdam!

Met spoed je autotheorie? Easy!

Een <atitle=”spoed theoriecursus” href=”https://www.123-theorie.nl/spoed-theoriecursus/”>spoed theoriecursus zodat je direct daarna met rijlessen kunt verdergaan of afrijden. Staat dit op jouw to-do-lijstje? Bij 123-theorie.nl ben je op het enige juiste adres. Je hoeft niet in je eentje te studeren. Je krijgt in een groep les, zodat je ook van elkaar kunt leren. Aan overbodige kennis en weetjes doen we niet. Alleen datgene waar vragen over gesteld worden op het examen, krijg je uitgelegd. En ook nog eens op een super ontspannen manier. Ons team zorgt ervoor dat jij zelfverzekerd en relaxed aan het examen meedoet. De slagingspercentages bij 123 Theorie zijn heel hoog. Logisch, want als het leuk is gaat leren veel gemakkelijker, toch? Onder onze oud-cursisten zitten veel jongeren met ADHD, dyslexie of faalangst. En juist zij bleken baat te hebben bij onze vernieuwende lesmethode. Dus, ben jij onzeker of vind je het lastig je goed te concentreren? Meld je snel aan via 123-theorie.nl!

https://www.123-theorie.nl/