M vd Webdesign
Woning en Tuin

Een bijzondere collectie huisnummers en naamplaatjes

Een naamplaatje van RVS bij de voordeur is een goed idee! Roest Vrij Staal is een materiaal dat perfect geschikt is voor buitengebruik. Het is bestand tegen weer en wind en gaat jarenlang mee. Als je kijkt naar het aanbod RVS naambordjes bij De Naamborden Specialist zul je versteld staan van de mogelijkheden.

Rond, vierkant, recht gebogen?

Er zijn rechte en gebogen modellen. Je kunt de tekst en/of het nummer in de plaat laten laseren of graveren. Qua afmeting kun je onder meer kiezen uit 12 bij 19 cm, 15 bij 25 cm en 10 bij 2,5 cm. Geef je de voorkeur aan ovaal of rond, boven recht of vierkant? Natuurlijk zitten die er ook tussen. Erg bijzonder zijn onze combi naamplaten. Een transparant bord van plexiglas bijvoorbeeld met een speelse vouw die op een RVS plaat is bevestigd. Zowel op de vouw als op het rechte gedeelte eronder kunnen we naam en nummer plaatsen. Een ander populair combinatie bord is die met perspex achter-plaatje en RVS voor-bord. Op de site staan foto’s van alle exemplaren. Veel plezier met uitzoeken!

Huisnummers

Je bent op zoek naar een nieuw huisnummer en kunt wel wat inspiratie gebruiken. Welkom bij de enige echte specialist op dit gebied! We hebben alle huisnummers overzichtelijk gerangschikt naar materialen. Zo zijn er nummers van leisteen, hout en kunststof. Andere opties zijn emaille en natuursteen. Om het even welk huisnummer jij bestelt, je krijgt kwaliteit. We geven een voorbeeld: cottage huisnummers. Deze zijn gefabriceerd van oersterk staal en hebben een typisch Engelse stijl. Ze worden stuk voor stuk in Engeland gemaakt door vaklui die precies weten wat ze doen. Het resultaat is deugdelijke huisnummers die warmte uitstralen. Ze vergen nauwelijks onderhoud en blijven er jaar in jaar uit tip top uit zien.

https://www.denaambordenspecialist.nl/