M vd Webdesign
Image default
Woning en Tuin

Gietvloeren laat u leggen door deze experts in de regio Breda

Wilt u gietvloeren laten leggen door een ervaren bedrijf in de regio Breda? Kies dan voor Game Kunststofvloeren in Dongen. Wanneer vertrouwd op deze specialisten, weet u dat uw vloeren geheel naar wens worden geleverd en gelegd. Deze experts in de regio Breda leveren gietvloeren op maat voor zowel particuliere als industriële doeleinden.

Vindt de gietvloer die bij uw ruimte past

Met ruim dertig jaar ervaring in het leggen van gietvloeren hebben deze specialisten in Dongen, nabij Breda, altijd de perfecte vloer voor u. De gietvloeren zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en afwerkingen. U kiest bijvoorbeeld uit een betonlook of een marmerlook. Zo vindt u dé gietvloer die bij uw ruimte past. Vrijwel elke gietvloer is over een bestaande vloer aan te leggen. Dit gebeurd op naadloze wijze, zodat de gietvloeren van deze experts in de regio Breda zeer onderhoudsvriendelijk zijn.

De vloeren voldoen aan alle eisen

Naast een gietvloer met een mooie look, wilt u natuurlijk een vloer die heel lang meegaan. Bij deze specialisten vindt u dan ook vloeren die voldoen uit uiteenlopen eisen. Hierbij word er gekeken naar:

  • Slijt- en stootvastheid
  • Mogelijkheid tot desinfectie (naar richtlijnen van HACCP)
  • Vloeistofdichtheid
  • Hoe bestendig de vloer is tegen chemicaliën
  • De elasticiteit van de vloer

De gietvloeren van deze specialisten worden onder ander gebruikt in de chemische en farmaceutische industrie. De vloeren worden ook toegepast in werkplaatsen.

Kies voor een prachtige gietvloer op maat

Kies voor maatwerk, kwalitatief hoogstaande producten en deskundig advies. Met meer dan dertig jaar ervaring met het leggen van gietvloeren, verzekert u uzelf bij deze specialisten in de omgeving Breda namelijk van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. U kunt de prachtige gietvloeren ook in het echt komen bekijken. Kom gerust eens langs bij de showroom in Dongen en laat de deskundige medewerkers u meer vertellen over alle mogelijkheden. Wilt u een nieuwe vloer voor uw ruimte maar komt u er niet helemaal uit? U kunt hier ook terecht voor betrouwbaar advies.

Home