M vd Webdesign
Image default
Verbouwen

Een PU gietvloer zelf leggen hoeft niet ingewikkeld te zijn

Heeft u er wel eens gedacht om een PU gietvloer zelf te doen? Deze klus is echt niet alleen bedoeld voor de professionals. Door deze gietvloer zelf te doen, bespaart u kosten op de services en heeft u zelf de planning in de hand. Zelf een PU gietvloer aanleggen lijkt misschien een ingewikkelde en arbeidsintensieve klus, maar wanneer u eerst goed bekijkt hoe het moet gebeuren, is het een karwei die een beetje handige doe-het-zelver wel voor elkaar krijgt. Een goede voorbereiding is hierbij dan ook essentieel. Denkt u bijvoorbeeld aan het in huis halen van de nodige materialen en gereedschappen voor het zelf doen van een PU gietvloer. Zo hoeft u tussendoor niet (vaak) naar de bouwmarkt te rijden om nog even snel iets te kopen. Bovendien is een strakke planning belangrijk en zelfs allesbepalend voor een goed resultaat. Dit heeft te maken met de verschillende lagen en bijbehorende droogtijden. Bij Decochip vindt u alles wat u nodig heeft om met succes een gietvloer zelf te leggen.

Zelf een gietvloer leggen voordat u verhuist

Wanneer u voor het eerst uw nieuwe woning betrekt, is het verstandig om in de lege ruimte meteen uw PU gietvloer te leggen. Dan hoeft u niet eerst alles te verhuizen en vervolgens alles weer weg te halen, wat natuurlijk zonde is van de tijd. Zo is er de mogelijkheid om in alle rust uw gietvloer zelf te doen, zonder stress en onnodige klussen die in de weg zitten. Wanneer u ruim voor de verhuizing van uw spullen de gietvloer legt, hoeft u bovendien ook geen haast te maken vanwege de verschillende droogtijden.

Goed voorbereid dankzij dit bedrijf

Bent u overtuigd dat zelf een gietvloer doen best een goede mogelijkheid is? Schaf dan alles wat u nodig heeft aan bij Decochip. Hier kiest u zelf uw vloer uit en bestelt u alles snel en eenvoudig online. U kunt gereedschap en andere materialen ook meteen mee bestellen, zodat u in één keer klaar bent voor uw project. Wilt u écht goed voorbereid zijn? Volg dan een van hun workshops!