Menu

De mooiste PVC vloeren in Eindhoven

Voor het laten leggen van PVC vloeren is het belangrijk om een specialist in te schakelen. Zo weet u zeker dat uw vloer professioneel en netjes gelegd wordt. Bij Vinylwood vindt u de beste vloeren van Eindhoven. Dit bedrijf heeft veel ervaring met interieurstoffering en is zich ook gaan specialiseren in het leggen van PVC vloeren. Weet u dus niet precies welke vloer het beste past bij uw woning en of een PVC vloer een goede optie is? Geen probleem! Bij Vinylwood kunnen ze u hier alles over te vertellen en geven ze persoonlijk advies.

De vele voordelen van een PVC vloer

Een PVC vloer is een duurzame optie voor uw huis. Het materiaal is geluiddempend, slijtvast en waterdicht. Daarnaast kan de vloer gecombineerd worden met vloerverwarming en ziet het er strak en netjes uit. De vloeren zijn in verschillende kleuren en vormen beschikbaar en kunt u dus volledig afstemmen op uw woning in Eindhoven. Wanneer u een vloer bij Vinylwood koopt, komen zij de vloer voor u leggen. Daarbij gaan ze vakkundig te werk. Zo egaliseren ze uw vloer eerst. Dit betekent dat ze kleine putjes opvullen met cement of kalk. Daarna lijmen en leggen ze de vloer en zorgen ze voor een nette afwerking, bijvoorbeeld door het gebruik van plinten. Zo is uw PVC vloer meteen klaar voor gebruik!

Profiteer van de services

De PVC vloeren van Vinylwood in Eindhoven zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast hebben ze een hoge drukvastheid, zijn ze makkelijk te onderhouden en krijgt u een garantie tot wel vijftien jaar. Ook de prijs is zeer betaalbaar. Heeft in interesse in een PVC vloer? Bekijk het assortiment online of ga langs in de winkel. Zo kunt u de vloeren met eigen ogen zien en kunt u onze medewerkers om advies vragen. Wanneer u nog vragen heeft, neem dan contact op met Vinylwood.

https://www.vinylwood.nl